hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Kraamtijd Mamablog, baby-label, babylabel

Published on juni 18th, 2016 | by Babylabel

0

Baby Blues

Toen ik 3 maanden zwanger was hebben we een huis gekocht die we binnen 3 maanden hebben opgeknapt. Voor de bevalling waren we vooral druk met het huis. Nadat Vos geboren was, was het ook aanpoten. Hij had behoorlijke darmkrampjes, was snel ziek en spuugde na elke fles. Daarnaast hadden we tot 4 maanden bezoek en wilde ik tijdens zijn slaapjes het huis op orde hebben. Ik wist niet dat je zo druk kon zijn met een baby en de rest. Er is een naam voor: ik had de baby blues.

Baby Blues

Ik geloof dat ik oceanen bij elkaar heb gehuild, kraamtranen. Ik voelde me huilerig en in de war!

In die tijd van mijn Baby Blues ben ik veel gaan praten met Jan-Willem en met mijn schoonouders die in de buurt wonen. Ik was vastbesloten om alle onzekerheden en twijfels aanpakken en oplossingen te zoeken. Vooral mijn opvoeding was iets waar ik veel over nadacht. Hoe mijn ouders het hebben gedaan en hoe ik het zou willen doen. Maar hoe vorm jij je opvoeding en die van je man met je nieuwe gezin? Dit is nog soms een struikelblok in onze opvoeding met Vos. Maar dit komt vast nog wel aan de orde.

Het overkomt veel vrouwen na de bevalling, maar helaas wordt daar zo weinig over gesproken. Je moet vooral bevallen, het liefst in het ziekenhuis en daarna je mond houden en veel tussen de lakens met je lief liggen. De illusie dat je alleen 9 maanden zwanger bent en daarna weer jezelf bent heb ik niet meer. Een tip voor de verloskundige om dit nieuwbakken moeders mee te delen.

Nu ben ik weer zwanger. Mede door mijn lichamelijke klachten in deze zwangerschap ben ik verplicht om rustig aan te doen. Ik ben dankbaar voor mijn klachten. Het heeft mij rustiger gemaakt. Meer zen en in het hier en nu en hoe relaxed is dat. Ik sta veel meer stil bij het zwanger zijn en de onrust is weg. Niet alles hoeft in 1 dag af. Het is niet voor niks dat een baby 9 maanden in je buik zit.

 Anke
Comments are closed.

Back to Top ↑
 • hippe babykleding, babykleertjes, babymeisje, babygirl, get the look, shop the look, kinderkleding

 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 • hippe babykleding, baby boy, baby jongen, zwanger, zwangerschap, babylabel, babyshop, online babykleding shoppen, baby webshop

  hippe babykleding, baby girl, baby meisje, zwanger, zwangerschap, babylabel, babyshop, online babykleding shoppen, babyshop, babyspullen

  hippe kraamcadeautjes, baby, baby musthaves, zwanger, zwangerschap, babylabel, babyshop, baby gifts, leuke kraamcadeautjes, kraamkado

 • hippe babykleding, babykleertjes, hippe babyschoenen, eerste schoentjes, babyschoentjes, babyslofjes, shoesme babyschoenen

 • korting, kortingscodes kleertjes.com, kortingscodes, kortingscodes kinderkleding, korting kleding, kortingscode babykleding, korting shoesme babyschoentjes

 • Aanraders!

  de gele flamingo, babyspullen, kraamcadeaus, babykleding Kleertjes.com babykleding, babylabel, babyshop, babykleertjes
  adverteren babylabel Little King Arthur, babykleding, babylabel, babyshop, zwangerschap, peuterkleding
  handgemaakte babykleding, babylabel, babyshop, the dreamstore, unieke kinderkleding, peuterkleding Shoesme babyschoenen, babyslofjes
  Shoesme babyschoenen, babyslofjes handgemaakte babykleding, babylabel, babyshop, house of jamie, unieke kinderkleding, peuterkleding, babykamer accessoires, luipaard baby
 • speelgoed, babyspeelgoed, hip speelgoed, uniek speelgoed, buitenspeelgoed, kinderspeelgoed
 • babyshower, baby 1 jaar muurstickers kinderkamer
  hippe babyspullen, babyaccessoires, kraamcadeaus GIF Banner 250x250 (variant 3)
  Ad Square LoFFF babykleding, lofff meisjeskleding, meisjes babykleding
  adverteren babylabel babyknuffels, babykamer muurstickers
 • baby blog, baby blogs, babybloggers, baby musthaves, bloggers, babyblog

  hippe babyshops, online baby shop, babywinkel, leukste baby webshops

 • Babykamer inspiratie

  babykamers, babykamer styling, babykamer inspiratie, babykamer voorbeelden, babykamer collages