online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Blogs mama aan het werk, werkende moeder, mamablog

Published on augustus 10th, 2017 | by de Redactie

0

Back to work 

En dan is het zover. De eerste werkdag breekt aan. Met een krop in de keel sta ik op, maak me klaar en probeer een ontbijt binnen te krijgen. Zenuwen gieren door m’n lijf! En ik voel me weer als op mijn allereerste werkdag, loodzware benen en zenuwen om U tegen te zeggen.

Ik ga Thiebe (die nog slaapt) gauw een zoen geven wanneer ik vertrek. De kleineThomaz knuffel ik even helemaal plat, geef hem nog een berg zoentjes terwijl hij vrolijk lacht, geef m’n echtgenoot een kus en hup, off we go!

Ik fiets naar m’n werk, een beetje op automatische piloot. Die weg heb ik al duizenden keren gedaan, maar vandaag duurt het langer dan anders. De zenuwen nemen de overhand.

Dat belooft wat…

Wanneer ik het kantoor binnen stap, merk ik vooral een beetje ‘chaos’ op (misschien zag het er zo op mijn laatste werkdag voor mijn bevallingsrust ook al uit, maar toen was ik daar niet mee bezig). Mijn collega, die me gedurende zeven maanden heeft vervangen, verwelkomt me enthousiast. Oef, een beetje minder zenuwen nu. Ik neem plaats aan de bureau van een andere collega, en vlieg er gewoon meteen weer in. De voormiddag ging traag, terwijl het in die maanden thuis steeds voorbij vloog. Dat belooft een lange namiddag, denk ik bij mezelf. Die vliegt voorbij, thank God!

Ondertussen mis ik het vrolijke gegil van Thomaz en het vrolijke getater van Thiebe, die het huis steeds vulden. Nu hoor ik enkel de telefoon die rinkelt, het getyp op het toetsenbord, en de klanten die me enthousiast weer een welkomsgevoel bezorgen. De dag zit er op! Op zeven maanden verandert er veel, maar aan dit tempo zijn we zo weer ingewerkt. Nog afsluiten, en dan de fiets op, naar huis.

HOME

Thuis vliegt Thiebe me in mijn armen voor een dikke knuffel. Thomaz kijkt eerder wat verward. Ik zag hem denken “waar heeft die een hele dag gezeten seg!”. (en eventjes voel ik me schuldig)

Dit is de routine voor de komende twee weken, de papa en kindjes thuis, en mama gaat werken. Nu komt die eerste dag crèche voor Thomaz toch ook wel heel dichtbij…

Weer een nieuwe mijlpaal. Weer een dag vol zenuwen…Comments are closed.

Back to Top ↑
 • hippe kraamcadeautjes, kraamkado, babycadeau, babyshop, online babykleding shoppen, baby webshop

 • hippe babykleding, baby boy, baby jongen, zwanger, zwangerschap, babylabel, babyshop, online babykleding shoppen, baby webshop

  hippe babykleding, baby girl, baby meisje, zwanger, zwangerschap, babylabel, babyshop, online babykleding shoppen, babyshop, babyspullen

 • ONTVANG GRATIS DE BLIJE DOOS

 • LEUKE SHOPS

  baby zonnebril, goodcha, kinderzonnebril, zonnebrillen voor baby en kind

 • duurzame babykleertjes, ecologische babykleding, schattigebabykleertjes, fairbabybeginnings, unieke babymerken, toddler, baby, peuterkleding, babykleding, urban babykleding, babyblog, babymode, hippe babykleertjes, hippe peuterkleding, hippe kleuterkleding

 • handgemaakte babykleding, babylabel, babyshop, unieke babymusthaves, newborn musthaves, babykamer accessoires, hellobaby, baby cadeautjes, gepersonalisereerd kraamkado

 • ballenbadjes, ballenbaden, babyspeelgoed, dreumesspeelgoed, peuterspeelgoed, kleuterspeelgoed

 • geboorteslingers, baby eerste verjaardag, eerste verjaardag slingers, folie ballonnen, kinderfeestjes, babyfeest, babyshower, kinderfeestje 2 jaar, thema kinderfeestjes, feestversiering, hieppp, verjaardag, verjaardagsfeestje

 • duurzame babykleertjes, babylabel, babywinkel, online babywebshop, unieke babymusthaves, newborn musthaves, babykamer accessoires, little thingz, baby cadeautjes, babymusthaves, kindermusthaves, babymodeblog, hippe babyspullen, babyaccessoires

 • babykleertjes, peuterkleding, babykleding, urban babykleding, babyblog, babymode, hippe babykleertjes, hippe peuterkleding, hippe kleuterkleding

 • baby blog, baby blogs, babybloggers, baby musthaves, bloggers, babyblog

  hippe babyshops, online baby shop, babywinkel, leukste baby webshops

 • Babykamer inspiratie

  babykamers, babykamer styling, babykamer inspiratie, babykamer voorbeelden, babykamer collages