XOXO voor alle mama’s

21 december 2019

Boter, kaas en eieren, daar dacht ik aan bij het zien van deze stoere hydrofiele doek met mooie zwart-wit grafische print. Na het bestuderen van de verpakking kwam ik erachter dat deze ‘swaddle’ van formaat (maar liefst 120 cm bij 120 cm!) van het Canadese merk Lulujo is en dat deze kruisjes en rondjes natuurlijk voor XOXO staan! Hugs & Kisses! Hier wordt elke hippe mama blij van, want deze Lulujo hydrofiele doeken mogen gezien worden!

Lulujo hydrofiele doeken

Toen ik bij de geboorte van onze oudste een inbakerdoek cadeau kreeg, wist ik er eigenlijk niet gelijk raad mee. Nu vijf jaar later en drie jongens rijk zie ik het als een ideaal (kraam)cadeau voor elke mama (in spe).

Waarom een hydrofiele doek gebruiken

Op een rijtje waarom je minstens één mooi exemplaar als deze van Lulujo moet hebben.

  • Omdat dit formaat groter is dan een normale hydrofiele doek, kun je deze ook in het ledikantje bij het hoofdeinde gebruiken tegen het spugen of zeveren.
  • Jouw baby ingewikkeld in een mooie (zwart-wit) inbakerdoek doet het altijd goed bij een newborn fotoshoot. Door de rustige print wordt de aandacht niet afgeleid van jouw newborn.
  • Uiteraard is een hydrofiele doek ook onmisbaar bij het geven van de fles. Soms kan de doek niet groot genoeg zijn om jouw kleding te beschermen.
  • Deze grote zachte hydrofiel is ideaal om je kindje af te drogen na het badderen. Je wikkelt hem er zo in!
  • In de zomer kan je de doek perfect gebruiken op het strand of bij het zwembad, als handdoek, zonnescherm, kleedje. Noem maar op!
  • Inbakeren kan jouw baby (en dus ook de mama) helpen rustiger te slapen.

Maar eigenlijk heb je geen argumenten nodig als je deze doek, net als ik, gewoon een hele mooie aanwinst vindt voor op de babykamer 😉

XOXO Sharon

Je koopt de hydrofiele doeken van Lulujo oa bij:

bol.com

hydrofiele doek lulujo

hydrofiele doek lulujo

hydrofiele doek lulujo

Lees ook: Geen hydrofiele doek over kinderwagen >>

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Kopie van boekreview Fien en Teun

Boekreview; Het makkelijke moestuinboek van Fien en Teun

Als je mijn vorige review hebt gelezen, heb je waarschijnlijk ook gemerkt hoe enthousiast ik ben over het hele concept...
hip&mama box

Hip&Mama box – een feestje om te geven én om te krijgen

Hoera, gefeliciteerd met de geboorte van de baby. De kraamtijd is de meest bijzondere tijd en vliegt zo voorbij. Maar...
voorleesboek leesboek

Boekreview; Het geluidenboek van Pieter Konijn

Natuur, vogeltjes die fluiten, bijen die zoemen, wind door de bomen, alles komt aan bod in dit prachtige geluidenboek van...