Je baby dragen is fijn!

19 februari 2019

Hello ladies & gentleman! Ik mocht de Love Radius Hoodie Carrier draagzak (voorheen Je Porte Mon Bebe draagzak) testen voor Babylabel. En zoals de meeste van jullie wel weten ben ik echt gek op alles waarmee ik mijn lieve Nolan lekker dicht bij me kan dragen. Ik heb ook zeker genoten van het gebruiken van deze ontzettend comfortabele draagzak. Ik heb natuurlijk 2 honden waar we regelmatig mee naar buiten moeten en dan is het heel fijn om niet altijd maar de kinderwagen te moeten pakken.

Lees ook mijn eerdere draagdoek review >>

Love Radius Hoodie Carrier draagzak

Het materiaal en het comfort zijn voor mij voor de Love Radius Hoodie Carrier draagzak een van de belangrijkste dingen. Het moet geen stugge stof zijn, voor je kindje is dit niet fijn en voor jezelf ook niet. Deze stof is erg fijn en heel erg stevig. Het is een dikke stof die je kindje goed warm houd. De schouder-straps zijn erg dik en erg Je Porte Mon Bebe Hoodie carrier, Je Porte Mon Bebe draagzak, draagzak, review babylabelcomfortabel en snijden niet zoals ik van de meeste draagzakken gewend bent na een tijdje in je schouders. Deze heeft dat totaal niet, ze bedekken een groot deel van je schouder waardoor je het gewicht van je baby dus verdeeld, ook de ondersteun is erg dik en stevig. Ik vind dit erg fijn omdat nolan zelf al best wel zwaar is en ik niet z’n heel groot vrouwtje ben. Dus ik voel normaal gesproken het gewicht al sneller.

Het is ook een hele mooie neutrale kleur, het design is ook erg mooi, en modern. En wordt geen gebruik gemaakt van onnozele zakjes. Al met een al prachtige draagzak, modern en erg hip. En heeft een heel fijne capuchon voor je kleintje op koudere dagen. Erg fijn ook! Geen gedoe met mutsen of hoedjes.

Lees ook: draagzak vs draagdoek >>

Super handige Love Radius Hoodie Carrier draagzak

Dit is iets wat echt ideaal is. Je hoeft niet te knoppen of te denken dat je niet teveel lagen aan moet doen bij jezelf omdat je het anders te warm krijgt. Nee het is gewoon de onderste band omklikken, kind je arm, beentjes om je buik heen slaan als een baby koala beertje, schouders aan achterse strap vastklikken , de straps aantrekken en verstellen in de strakheid die je zelf fijn vind. En je bent klaar! Zo snel? Ja zo snel, echtwaar. Geen geknoop een uur van te voren maar gewoon alles klaarmakken, klik en klaar.

Handen vrij en geen last van je rug

Soms heb je wel eens zin dag dat je kleintje niet te genieten is. Dat hadden wij afgelopen week dus ook omdat onze kleine man tandjes krijgt. Ik kreeg hem op geen enkele manier stil dan hem vasthouden en heen en weer te wandelen.  Dus daar ging ik heen en weer door het huis. Maar ik had nog genoeg te doen, wassen, stofzuigen, afwassen en ga zo maar door. Ja lekker huismoeder-ig hé. Maar toen dacht ik gelijk aan de draagzak. Hij sliep binnen 10 minuten. Perfect, dat was zo lekker ik kon mijn  ding doen in huis en die kleine kon lekker slapen. Hij heeft uiteindelijk 3,5 uur lang geslapen in de zak en ik heb ook nog de honden uit kunnen laten.

Overal mee naar toe

Ja soms kan je met een kinderwagen niet overal komen. Bijvoorbeeld het strand.. wel eens geprobeerd? Ja? Drama he. Tenminste dat vind ik wel! Een draagzak als deze is dan echt een uitkomt. Het zit lekker en je kan er uren lang mee lopen. Het is ook makkelijk om te wisselen als je het even zat bent.

Love Radius Hoodie Carrier draagzakWel moet je dan iets van een rugzak bij je hebben voor mogelijk wat luiers en en fles. Maar die kan je ook verwisselen. Wij hebben daardoor al heel veel dingen kunnen doen en heel veel plezier kunnen beleven van deze draagzak! Echt een uitkomst.

Conclusie Love Radius Hoodie Carrier draagzak

Deze Love Radius Hoodie Carrier draagzak is super hip, modern en comfortabel en supersterk. Zowel voor je kleine als voor jezelf dus superfijn. Waardoor je langer je kleintje kunt dragen. En je kan gaan en staan waar je maar wilt maar je wel je handen vrij hebt. Erg prettig als je een dagje zonder kinderwagen wilt. Maar ook voor dagelijks gebruik erg handig.

Ik hoop dat jullie net zo overtuigd zijn als ik. En misschien wel voor deze draagzak gaan. Ik kan je in iedergeval vertellen dat het je erg veel vrijheid geeft. En je natuurlijk ook lekker kan knuffelen ondertussen met je kleintje

Liefs,

Ellen – @e.vveen

Wat vinden jullie? Draag jij ook graag je kleintje bij in een draagzak?

Je Porte Mon Bebe Hoodie carrier, Je Porte Mon Bebe draagzak, draagzak, review babylabel, fijne draagzak

Je Porte Mon Bebe Hoodie carrier, Je Porte Mon Bebe draagzak, draagzak, review babylabel, fijne draagzak

Lees ook: liever draagzak of draagdoek >>

Je baby dragen met de Ergobaby >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Eerste dag naar de opvang: alles wat je baby nodig heeft volgens een kinderverzorgster 

Instappen in een opvang of kleuterschool gebeurt traditioneel vaak na een schoolvakantie. Als nieuwe ouder is het vaak een uitdaging...
1

Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De...
20240217_121600-kopie

Negenmaanden beurs

Yes! Deze editie gingen wij naar de Negenmaanden beurs! Het was altijd wel een bucketlist ding, de Negenmaanden beurs. En...