hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


kleding lofff baby

Published on februari 21st, 2018 | by Karen

0

LoFff baby kleding

Er zijn online veel merken in babykleding te vinden. Maar wij hebben nu het merk LoFff baby kleding gespot dat anders dan anders is. Speciaal voor baby meisjes, maar dan niet een directe kopie van de kleding van de grotere meisjes. En aangepast naar het draagcomfort voor een baby. We hebben het over de LoFff babycollectie!

lofff babyLoFff baby kleding

LoFff is een merk dat kiest voor heerlijk comfortabel zittende babykleding wat er tevens super vrolijk en LoFffyly uitziet! Kleding die goed te combineren is met elkaar en waar je echt blij van wordt. Kwaliteit staat bij LoFff baby zeer hoog in het vaandel. Je ziet direct dat de kleding collectie tot in de puntjes is uit gewerkt. Mooie ontwerpen, kleurrijke stoffen en doordachte en bijzondere details.

Prachtige baby jurkjes

Ik had het al over het draagcomfort: geen ritsen achter op de rug, maar kleine lieve knoopjes op de schouders. De kledinglijn van LoFff baby’s bestaat uit veel jurkjes, wat t-shirtjes en bolero vestjes. Wat ik handig vindt, is de bijbehorende leggings. Geen luiertjes die onder het jurkje uit komen piepen en geen koude beentjes. Of zoeken naar de juiste kleur legging voor jouw kleine meisjes.

Verwacht geen grote en drukke prints, maar prints die wat kleiner en fijner zijn en daardoor beter passen bij babykleding. Sommige stoffen zijn puur en alleen voor de babylijn ontwikkeld en komen daarom ook niet voor in de collectie voor de grotere meisjes. De kleding van de nieuwe babylijn van LoFff gaan vanaf maat 62 t/m maat 86.

Is jouw kleine meisje een LoFffly baby girl? Bekijk hier dan snel de hele collectie >>

lofff baby

lofff baby

Een paar feitjes over LoFff Baby:

 • LoFff is begonnen in 2005, voor meisjes van 3 maanden tot een jaar of 16, die houden van zwierige en vaak ook feestelijke kleding. LoFff heeft ook veel fans in het buitenland, met name Ierland en Duitsland. Maar zelfs in Japan zijn er LoFff girls te vinden!
 • LoFff is voor meisjes. Voor meisjes die dansen. Meisjes die spelen. Voor meisjes die ontdekken. Maar vooral voor meisjes die plezier hebben. In het leven en in zichzelf.
 • LoFff is voor ouders. Voor ouders die dol zijn op hun dochters. Voor ouders die zich ervan bewust zijn dat kinderen geen kleine volwassenen zijn, maar een geheel eigen soort. En die daarvan willen genieten. Voor zolang het nog duurt.
 • LoFff is lief. Lief voor de meisjes die het dragen – lekker zacht, makkelijk aan en uit te doen, comfortabel. Lief voor ouders die het kopen en die het moeten wassen.

Ga naar LoFff 

lofff baby

Meer baby kleding >>

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/lofff-baby/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242

Tags: , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

 • Facebook6k
 • Google+1k
  https://www.baby-label.com/lofff-baby
 • Instagram2k
 • Pinterest570
 • Twitter242