Lekker warm in de comfy Lodger Mini Bunker

26 oktober 2016

Voorzichtig laat het zonnetje zich weer zien, alleen vandaag helaas niet. Ach, wat maakt het ook uit; ik heb m’n Lodger voetenzak! Dus hoe dan ook blaas ik het stof van m’n bakfiets, die al een hele poos in de garage heeft gestaan. Dit overigens niet omdat ik te lui was of omdat het te koud was, nee, omdat ik hoogzwanger was en ben bevallen van dochtertje Rox (nu 14 weken).

Lodger Mini Bunker

Vandaag krijgt broer Boaz (2,5 jaar) gezelschap in de bakfiets! Boaz op het bankje en Rox in de Maxi-Cosi, lekker warm in de Lodger Mini Bunker van katoen, een echte eye-catcher zo! Omdat het nogal fris is buiten is het fijn dat de bunker een capuchon heeft, zodat ook haar hoofdje lekker warm blijft. Het staat ook nog eens heel schattig! De voetenzak kan je heel simpel in de Maxi-Cosi (of ieder andere autostoel) leggen; de bandjes haal je door de ruime, hiervoor bestemde openingen en klaar. En deze openingen sluit je daarna met klittenband zodat alles weer mooi gesloten is.

Lodger Mini Bunker, voetenzak maxicosy, voetenzak autostoel, babylabel

Lekker naar buiten

Nadat we weer terug zijn van boodschapjes halen en even lekker door het park hebben gefietst, is het tijd om te spelen! De bunker? Die laten we gewoon lekker aan! De pasvorm is perfect en dus geen gesleep met dekentjes die er steeds afzakken of waar ze bovenop gaat liggen. De zak ligt comfortabel en blijft goed z’n plek.

Knuffelzachte bunker

Tijd om te knuffelen! Boaz heeft de bunker ook ontdekt; “lekker zacht knuffeltje” zegt hij! Rox heeft van al dat geknuffel honger gekregen. Ze ligt nog steeds zo lekker comfortabel in de bunker dat ik hem tijdens het voeden ook maar gewoon om hou.

De dag vliegt voorbij en voor ik het weet heeft Rox al weer de hele dag in de bunker gelegen; spelen, eten, knuffelen, slapen en lekker warmpjes naar buiten! De Lodger Mini Bunker is voor mij een echte must-have met vele gebruiksmogelijkheden! En heej, ik loop er ook nog eens trendy bij met de prachtig kleur grey melange die perfect te combineren is en geschikt voor zowel meisjes en jongens!

Lodger mini bunker, voetenzak maxicosy, babylabel

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

379638479_6665973566829572_2972752241048304617_n

Blitse herfst schoentjes van Bunnies

Deze prachtige schoentjes kregen we van het merk Bunnies uit de nieuwe collectie en wij mochten ze uit testen. Een...
DSC00720

Review; Olifant bijtring van Mushi…

In 2015 zijn wij, mijn man en ik, op reis geweest naar Thailand. Het land van de olifanten. Prachtig om...
286473b9-2dfc-4380-9051-fb2226fe6d36

Review; Super zacht deze Timboo cuddle towel!

Kennen jullie Timboo al? Wat een prachtig merk is dat! Perfect voor de allerkleinsten maar ook zeker voor de dreumes...