hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby vani meli, vani meli bijtspeeltje, little king arthur, hippe baby webshop

Published on mei 28th, 2018 | by Karen

0

Little King Arthur

Ben jij ook gek op originele en hippe baby- en kinderkleding en altijd op zoek naar leuke nieuwe merken en hippe webshops? Dan mag Little King Arthur zeker niet ontbreken bij jouw favorieten! Deze hippe online shop zit vol met hippe en kleurrijke kleding en accessoires voor baby’s en dreumesen van 0 tot 6 jaar. Hier vind je unieke en exclusieve merken als Rylee & Cru, Iglo & Indi, Organic Zoo & Knast by Krutter, die al wel bekend zijn in het buitenland maar niet of  nauwelijks in Nederland.

Little King Arthur zomer 2018

little king arthur

Dit vinden wij toch echt bijzonder, dat je iets unieks koopt voor jouw kleintje. Ook leuk om een wat onbekender merk als kraamcadeau te geven! De nieuwste zomer collecties zijn ook hier binnen, bijvoorbeeld van het te leuke kledingmerk Mad About Mini. Het Australische merk werkte samen met een kunstenares, waardoor de prints om te smullen zijn! Ook de zomercollectie van het hippe merk Wilson & Frenchy is verkrijgbaar.

Hippe baby accessoires

Wij zijn helemaal verzot op al die schattige babykleertjes en hippe babyslofjes van Little King Arthur. Zó lief! Leuk om je eigen boefje te zien rondkruipen in een van de hippe kruippakjes. Neem meteen ook een kijkje bij de leuke kinderkamer accessoires, bijzonder mooi beddengoed en lieve dekentjes. Deze zijn ook leuk als kraamcadeau om te geven of om te krijgen!

Favoriet in het leuke winkeltje én bij ons zijn de konijntjes van Maileg. Een muisje in luciferdoosje met matras, deken en kussen? Lieve konijnen en hazen in verschillende maten die je de mooiste kleertjes kunt aandoen? Top kwaliteit, handgemaakt speelgoed en knuffels met accessoires dat ook geweldig staat op de kinderkamer.

Mid Season SALE by Little King Arthur

Ben jij ook gek op al deze mooie baby- en kindermerkjes? Dan is dit je kans. De Mid Season SALE is begonnen ook bij Little King Arther!

Shop hier 

vani meli, vani meli bijtspeeltjes, little king arthurNIEUW: bijtspeeltjes van het Scandinavische merk Vani Meli

little king arthur

little king arthur

Little King Arthur

Little King Arthur is opgestart door Marilyn Monkau. Zij woont in Blaricum en heeft vier kindjes (een dochter Charlayne, een zoon Arthur, vandaar de naam Little King Arthur en een tweeling Joël en Yvoli). Marilyn had als kind al de droom om een eigen winkeltje te hebben. En nu heeft ze haar eigen ‘virtuele’ winkel.

Omdat Marilyn van mening is dat er in Nederland te weinig kleurrijke en exclusieve kleding wordt verkocht, met name voor jongens, is zij op het idee gekomen om te zoeken naar merken die niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn en net even anders zijn dan wat er op de Nederlandse markt al verkrijgbaar is. De merken zijn met zorg uitgekozen en daarbij is met name gelet op verantwoord produceren en werken met biologisch katoen. Little King Arthur houdt van ‘schone’ kleding!

little king arthur  little king arthur

Rylee & Cru

little king arthur

Knast by Krutter

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/little-king-arthur/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/little-king-arthur
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242