Little girls outfit of the day

4 mei 2016

Voor het schrijven van blogs en het samenstellen van toffe outfits spendeer ik nogal wat uurtjes online. Shop na shop, merk na merk en collectie na collectie wordt er bekeken. Elke dag vind ik weer iets nieuws waarvan ik denk ‘Dit is te leuk. Dit moet ik onthouden.’ Zoals dit rokje van Zezuzulla. Zezu wat? Nou inderdaad, nooit van gehoord. Het blijkt een Pools merk te zijn en een merk dat ik absoluut in de gaten blijf houden. Dit rokje valt op door de mooie print en warme kleur. En ook de prijs is fijn.

Met dit rokje van Zezuzulla kun je alle kanten op. Draag je er een lief blousje op, ga je voor een stoere tanktop of voor een tof shirt? Ik heb hier gekozen voor een shirt van CarlijnQ. De paperbird print is ÈÈn van mijn favorieten van haar laatste collectie.

Ik ben helemaal weg van de schoenen van Anniel. Ook voor mezelf. Ze hebben altijd een te gekke print en zitten zo fijn. Ik loop er echt stad en land mee af. Naast de volwassen lijn is er ook voor kinderen een collectie en die is echt te schattig. Dit schoentje met de subtiele animal print is ÈÈn van mijn favorieten.

Kniekousen mogen echt niet ontbreken in de garderobe van jouw kleine dame. In een knalkleur of opvallende print maken ze een outfit helemaal af. Natuurlijk hoef je niet altijd te ‘knallen’. Deze kniekousen van Tiny Cottons zijn namelijk ook echt te gek. Deze outfit zit vol met verschillende prints en door de zachte kleur van deze kousen blijft de outfit toch rustig.

TIny Cottons, Zezuzulla, CarlijnQ, hippe babykleding, babylabel

Rok: Zezuzulla
Shirt: CarlijnQ
Schoenen: Anniel
Sokken: Tiny Cottons

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
kleine-kinder-schoenen

Hoe je online hoogwaardige babykleding kunt vinden voor een mooie prijs

Het vinden van hoogwaardige baby- en peuterkleding voor een mooie prijs kan een uitdaging zijn, maar met de opkomst van...
z8moodimageshr03-24884

De Z8 lente/zomer 2024 collectie is uit!

Waar we nog lekker wegkruipen onder een warme deken bij het zien van deze regenachtige dagen, komen de eerste prespring...