Little Dutch kleding collectie

13 oktober 2022

Wist je dat ze van Little Dutch ook kleding verkopen? De kleding hebben ze zelf ontworpen en er is heel veel liefde in gegoten! De kledingcollectie heeft dezelfde prints die je kent en waar je van houdt, die heel goed passen bij alle andere effen kleuren van de Little Dutch producten. Overhemden, broeken, jurken, jassen en onesies. Ze hebben het allemaal!

Little Goose collectie

De Little Goose kledingcollectie is versierd met schattige kleine ganzen. Hallo kleine gans! De collectie bevat een print in mint en een in wit. Deze combineren heel goed met de effen kleuren olijf en zand.

Shop hier de Little Dutch t-shirts

FLowers & Butterflies

Laat je meevoeren naar een kleurrijke wereld vol wilde bloemen en gracieuze vlinders met de Flowers & Butterflies kledingcollectie. De items in deze collectie combineren heel goed met de effen kleur (vintage) roze.

Shop hier de Little Dutch leggings

Sailors Bay

Hijs de zeilen, start de motor, schip ahoy! De Sailors Bay kledingcollectie is versierd met een print van vissersboten en vuurtorens. Vergeet Jack the Seagull niet! De kledingcollectie is verkrijgbaar in blauw en mint en combineert heel goed met de effen kleuren blauw en olijf.

Shop hier de Little Dutch broekjes

Little Pink Flowers collectie

De Little Pink Flowers kledingcollectie heeft een dromerige bloemenprint. Schattig! Dit schattige bloemenpatroon combineert heel goed met de effen kleur (vintage) roze.

Shop hier de little Dutch vestjes

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
kleine-kinder-schoenen

Hoe je online hoogwaardige babykleding kunt vinden voor een mooie prijs

Het vinden van hoogwaardige baby- en peuterkleding voor een mooie prijs kan een uitdaging zijn, maar met de opkomst van...
z8moodimageshr03-24884

De Z8 lente/zomer 2024 collectie is uit!

Waar we nog lekker wegkruipen onder een warme deken bij het zien van deze regenachtige dagen, komen de eerste prespring...