De leukste zwangerschaps- en babyboeken

16 oktober 2017

Zwanger zijn is een bijzondere gebeurtenis en op en top genieten, op de kleine bijkomstige kwaaltjes na dan. Het liefst vertel je het gelijk aan iedereen zodra je het weet. Wat je nog niet precies weet is hoe alles zal gaan verlopen, wat zijn belangrijke dingen waar je op moet letten en vooral; hoe bereid je je nou eigenlijk voor op de komst van een baby? Er zijn gelukkig leuke, leerzame en informatieve zwangerschaps- en baby boeken die je een stukje op weg kunnen helpen en je een beetje laten wennen aan het idee wat je allemaal te wachten staat.

Leuke leerzame weetjes en info boeken

Vanaf het moment dat je zwanger bent gebeurd er van alles met je, er gaat van alles door je heen. Hoe zal het gaan? Waar krijg ik last van? Hoe ziet mijn baby in mijn buik er uit? En als je baby er eenmaal is dan komen er opnieuw allerlei vragen op je af! Met name over de verzorging van je baby. Een baby’tje huilt geregeld is hangerig of humeurig, hoe herken je de huil en wat is er aan de hand? Het Oei ik Groei boek geeft je handvatten, tips en info omtrent de verzorging van je baby. Zeker bij een eerste kindje is alles nieuw en kan het fijn zijn om te kijken of er tips tussen staan die je kunnen geruststellen. Het blijft natuurlijk altijd maar gissen en uitproberen maar er staan absoluut handige en nuttige tools in de leukste zwangerschapsboeken en babyboeken die we voor je geselecteerd hebben. Wellicht kan je ze gebruiken. Dus pak een kop thee en ga er eens lekker voor zitten!

Kijk hier voor meer zwangerschap en baby informatie >>>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Kopie van meisjeskleding

Baby musthaves – Deze spullen zijn super handig!

Er zijn zoveel spullen te verkrijgen voor baby’s maar wat zijn nu echt de baby musthaves. Het allerbelangrijkste is dat...
DSC00720

Review; Olifant bijtring van Mushi…

In 2015 zijn wij, mijn man en ik, op reis geweest naar Thailand. Het land van de olifanten. Prachtig om...
DSC08771

Review; Gek op badderen met deze leuke bootjes

Toen Rae geboren werd, mocht ze na 2 dagen in bad. Een heerlijk moment vond ik dat! Zelfs terwijl ik...