hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby babygym, leukste babyspeelgoed, babylabel, sebra baby speelgoed

Published on mei 26th, 2018 | by de Redactie

0

Waar spelen baby’s graag mee?

Je baby ontdekt en speelt graag. Dat kan natuurlijk veilig in de box, in een wipstoeltje of heerlijk op een kleed. En uiteraard met het leukste babyspeelgoed dat er is. Van rammelaars, zachte mooie knuffels en poppen tot het altijd zo degelijke en tijdloze houten speelgoed. Elk kindje wordt blij van vrolijke kleurtjes, knisperende doekjes en gezellige muziekjes. We hebben een aantal leuke speelgoed items voor baby’s gespot. Van ouderwets hout tot nieuwerwets hip design!

Spelen met het leukste babyspeelgoed

Wat wij zelf een erg leuk babyspeelgoed merk vinden is Done by Deer. Done by Deer biedt de allerleukste speelgoed producten voor je kind. De variatie is eindeloos. Done by Deer maakt zowel zachte knuffels, schommeldieren, speelkleden en rammelaars in Scandinavische stijl. Done by Deer maakt gebruik van de zachtste stoffen, de mooiste vormen en de leukste figuren. Daar wordt je kindje super vrolijk van.

Baby’s spelen en ontdekken ook graag alles met hun mond. Speelgoed dat er leuk uitziet en tevens een zeer grote rol speelt bij de ontwikkeling van je baby zijn bijtringen en bijtspeeltjes. Deze zijn erg uitnodigend om mee te spelen en bieden tegelijkertijd verlichting bij doorkomende tandjes. Multifunctioneel! En zeg nou zelf, van die vrolijke kleurtjes wordt toch iedereen blij!

Kijk hier voor meer babyspeelgoed inspiratie >>>

leukste babyspeelgoed

Pure nostalgie dit antraciet houten hobbelpaard van PETIT PUK. Goed voor uren speelplezier. Een prachtige kinderkameraccesoire voor jongens- en meisjeskamers en natuurlijk een mooi kraamcadeau.

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/leukste-babyspeelgoed/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242

Tags: , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/leukste-babyspeelgoed
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242