5x leuke kraamcadeaus om te geven en te krijgen

22 april 2021

Heeft iemand in jouw omgeving onlangs een kindje gekregen? Dat is natuurlijk hartstikke leuk. Het is dan ook een goed idee om even op kraambezoek te gaan. Als je op kraambezoek gaat, is het leuk om een cadeautje mee te nemen. Een cadeau uitzoeken voor een kraambezoek kan echter best lastig zijn. Wij helpen je hierbij op weg en zetten 5 leuke kraamcadeaus om te geven en te krijgen op een rijtje.

Verrassing

Als iemand in jouw omgeving onlangs een kindje heeft gekregen, is het vaak zo dat deze ouders eerst zelf even van het kindje willen genieten. Ga dus niet direct op kraambezoek en wacht hier in ieder geval een aantal dagen mee. Om toch alvast te laten merken dat je blij bent voor de kersverse ouders, kan je een leuke verrassing opsturen. Zo laat je direct al merken dat je aan ze denkt. Iets dat heel leuk kan zijn, is een ballon tros sturen. Door bijvoorbeeld een leuke geboorte ballon naar het huis van de kersverse ouders te sturen, verras je hen zeker. Een ballon versturen is dan wel een kleinigheidje, maar wordt vaak enorm gewaardeerd. Tijdens het daadwerkelijke kraambezoek zou je natuurlijk nog een extra cadeautje kunnen geven als je dit wilt.

Handig kraamcadeau

Cadeaus die vaak leuk zijn om te geven en om te krijgen, zijn handige kraamcadeaus. Nu hoor ik je denken: wat is een handig kraamcadeau? Denk hierbij bijvoorbeeld aan cadeautjes als rompertjes, slabbetjes of een spuugdoekje. Een handig kraamcadeau komt bij de kersverse ouders vaak goed van pas, dus je weet zeker dat jouw cadeau op deze manier gebruikt gaat worden.

Persoonlijk kraamcadeau

Iets dat heel leuk is om te doen, is om een persoonlijk kraamcadeau te geven. Bij een persoonlijk kraamcadeau kun je aan van alles denken. Denk bijvoorbeeld aan een speen, rompertje, armbandje, knuffel of speelgoed met de naam van de baby erop. Door een cadeau persoonlijk te maken heeft het vaak een extra waarde. Dit zal sowieso gewaardeerd worden door de ouders.

Cadeaupakket

Tegenwoordig zijn er ook heel veel leuke cadeaupakketjes te koop, die geschikt zijn als kraamcadeau. Er is heel veel keuze, dus je kunt een pakketje kiezen dat je zelf geschikt lijkt als cadeau. Je kunt natuurlijk een kant en klaar cadeaupakket kopen, maar je kunt er ook voor kiezen om deze zelf samen te stellen. Koop wat kleine leuke dingen en maak er zelf een leuk pakketje van!

Giftcard

Vind je het lastig om iets origineels te bedenken als cadeau voor een kraambezoek? Dan kan een giftcard ook een goed idee zijn. Je kunt bijvoorbeeld een giftcard geven van een leuke babywinkel, waar de ouders zelf leuke spulletjes kunnen uitzoeken. Door een giftcard aan de kersverse ouders te geven weet je zeker dat het goed terecht komt.

Als jij nog op zoek bent naar een leuk kraamcadeau, zit je met bovenstaande cadeau ideeën zeker goed. Jij kent een van de of beide kersverse ouders vast goed, dus op basis hiervan kun je beslissen wat het beste bij hen zou passen.

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Eerste dag naar de opvang: alles wat je baby nodig heeft volgens een kinderverzorgster 

Instappen in een opvang of kleuterschool gebeurt traditioneel vaak na een schoolvakantie. Als nieuwe ouder is het vaak een uitdaging...
1

Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De...
20240217_121600-kopie

Negenmaanden beurs

Yes! Deze editie gingen wij naar de Negenmaanden beurs! Het was altijd wel een bucketlist ding, de Negenmaanden beurs. En...