hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby boekjes babyboekjes

Published on oktober 4th, 2017 | by Colinda

0

Kinderboekenweek; ook voor de allerkleinsten

Woensdag 4 t/m zondag 15 oktober vieren we het grootste kinderboekenevenement van het jaar. Met het thema Griezelen en het motto Gruwelijk eng wordt het best spannend. Maar geen paniek! Er is voor ieder kind, en zelfs de allerkleinste lezertjes, een passend boek te vinden. En hoe leuk is het om samen met je kind een boek te lezen of mooie plaatjes te bekijken. Laat baby’s de wereld van de verhalen ontdekken!

Leuke babyboekjes om samen te ontdekken

babyboekjes

1. De jungle

2. Knuffelboekje

3. Aan de kant

4. Kiekeboe

5. Ik wil de maan

6. Raad eens hoeveel ik van je hou

7. Panda groot en klein

8. Zo voelt het op de boerderij

9. Ik vind je lief mama

10. Ssst … beertje slaapt

WINNEN

Wil jij ook samen met je kleintje beginnen te lezen of doe je dat al graag met je kleintje? Doe mee met onze winactie. Wij mogen 2×3 setjes met de leuke kartonboekjes met geluiden: Aan de kant & Ssst … beertje slaapt van Wee gallery verloten. Vul onderstaand formulier in en laat weten welk boek jij het leukst vindt om samen met je kleintje te lezen. De namen van de drie winnaars staan donderdagavond 12 oktober hier op Babylabel. Good Luck!

De drie gelukkige winnaars zijn: Evy Janssen, Dorien Marskramer en Jacqueline Peeters. Van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@baby-label.com met je adresgegevens dan zorgen wij dat jullie zsm deze super leuke boekjes thuisgestuurd krijgen. Heel veel leesplezier samen!

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/leuke-babyboekjes/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/leuke-babyboekjes
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242