Kies voor kwaliteit schoenen, kies voor lang meegaan!

26 oktober 2018

Hippe mama’s opgelet! Wij zijn altijd druk opzoek naar leuke en nieuwe trends en musthaves, zodat wij en onze kids er hip en volgens de laatste trends bijlopen. Maar vergeet hierbij alsjeblieft niet dat trendy meestal niet voor kwaliteit staat. Neem nou als voorbeeld een paar schoenen. Weet jij bijvoorbeeld dat een paar kwaliteit schoenen heel belangrijk zijn voor het comfort van onze voeten en van ons lichaam en zelfs je gezondheid kunnen verbeteren?

 Ara damesschoenen bij Schuurman Schoenen

kwaliteit schoenen, ara damesschoenen, schuurman schoenenKwaliteit schoenen zijn belangrijk

Natuurlijk kijken wij bij aankoop van een paar schoenen eerst naar het uiterlijk van de schoen of laars en dan pas of het wel een goede kwaliteit schoen is. Maar onze voeten dragen de hele dag ons lichaamsgewicht en daarom moet je kwaliteitsschoeisel dragen. Let hierbij vooral op de het materiaal van de schoen. Leder bijvoorbeeld is een natuurlijk en ademend materiaal, waardoor je voeten kunnen ademen, het vocht geregeld wordt, de woekering van bacteriën en schimmels afneemt en voetgeurtjes voorkomen worden.

Weet je dat:

  1. Wanneer onze voeten de hele dag in onze schoenen opgesloten zitten ze wel moeten kunnen ademen. Hiervoor is het belangrijk dat je lederen schoenen draagt. Dit materiaal is ademend en vochtabsorberend.
  2. Wanneer je schoenen draagt van synthetische materialen er in de schoen bacteriën, schimmels en slechte geurtjes ontstaan. Door kwaliteit schoenen te dragen ben je verlost van voetgeuren.
  3. Je voeten hebben de neiging op te zwellen in de loop van de dag. Smal schoeisel veroorzaken misvormde tenen door wrijving en druk. We moeten onze voeten beschermen door schoenen te dragen gemaakt in materiaal van hoge kwaliteit waardoor wrijving en ontstekingen vermeden worden.

Bespaar

Met kwaliteit schoenen doe je echt jaren langer dan een paar trendy schoenen van veel mindere kwaliteit of soms zelfs plastic. Zorg ervoor dat je je schoenen netjes onderhoudt. Maak ze meteen schoon nadat ze vies geworden zijn, spuit ze goed in met water- en vuilafstotende spray meerdere keren per maand. Dus niet alleen nadat je je schoenen gekocht hebt.  Geef je schoenen de kans om te ademen –draag nooit twee dagen na elkaar hetzelfde paar schoenen. Als je dit doet verleng je de levensduur van je schoenen.

 

Bekijk ook goede kwaliteit babyschoentjes >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

keuken

3x tips voor een keuken met klasse

Er is geen plek in huis die zo veel karakter kan uitstralen als de keuken. Het is de plek waar...
Beeldje-van-de-zwangerschap

Leg jouw zwangerschap vast met een 3D zwangerschapsbeeldje

Echo’s van je kindje in je buik, geboortekaartjes, een babyshower of de eerste foto’s van dat kleine wondertje. Er zijn...
img (2)

Style your baby bump in deze hippe zwangerschapskleding

Hippe zwangerschapskleding is er eigenlijk niet denk je wanneer je zwanger bent. Maar wanneer je goed kijkt zijn er zeker...