Verjaardagskroon voor iedere mijlpaal

27 januari 2020

Een feest is het om iedere dag weer te ontdekken wat jouw kleintje al kan en hoe hij zich ontwikkelt. Helaas vergeet je ook wanneer zijn eerste lachje was, wanneer het eerste tandje doorkwam en al deze belangrijke mijlpalen in zijn leven. De krijtbordmuts kan je hierbij helpen.

TIP: leuke baby webshop >>

Krijtbordmuts

Zet deze krijbordmuts of verjaardagskroon of feestmuts op en schrijf er met krijtstift op wat je kleintje al kan of wat er gebeurt is op die belangrijke dag. Je kunt hiervoor heel eenvoudig een krijtje of krijtstift gebruiken. Even een leuke foto maken en jij hebt de belangrijke dag vastgelegd om nooit meer te vergeten!

De krijtbordkroon is voor veel gelegenheden te gebruiken. Je kan hem als verjaardagskroon gebruiken, maar hoe leuk is het om hem als milestone kroon te gebruiken? Hiermee kun je alle belangrijke mijlpalen van je kind vast te leggen! Zoals de eerste stapjes, een verjaardag, de eerste woordjes, de eerste keer alleen fietsen; het zijn zomaar een aantal mijlpalen van je kind! En je denkt dat je die momenten nooit zal vergeten, maar helaas; je kan echt niet alles onthouden.

Krijtbord muts, krijtbordmuts, muts 1 jaar, muts eerst verjaardag

Een muts voor iedere verjaardag

Natuurlijk vier je elk jaar de verjaardag van je kind! Een hoogtepunt in zijn/ haar leven! Gebruik de verjaardagskroon elke verjaardag weer. Hij is aan 2 kanten te dragen. De ene kant is van krijtbordstof en de andere kant van katoen. De mutsen sluiten met een lint, dus past altijd! Te gebruiken voor jong en oud!

Bekijk en shop de Krijtbordmuts en meer bijzonder mooie musthaves bij:

Hello Baby

Krijtbord muts, krijtbordmuts, muts 1 jaar, muts tweede verjaardag

Lees ook: Eerste verjaardag tips >>

TIPs voor een spectaculaire Cake smash >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Screenshot_20220804-154044_Gallery

Mijlpalen van je baby, een leuke herinnering

Jullie kennen waarschijnlijk allemaal wel de mijlpaalkaarten. Je zet je kindje op de foto met zo’n leuke kaart om de...
retour jeans mini

Fashion voor de mini’s by Anouk Matton

Retour Jeans lanceert exclusieve mini collectie samen met power woman Anouk Matton voor seizoen FW22. De collectie is voor boys...
cocooning

Cocooning of kraamvisite.

Coco watte? Cocooning oftewel het tegenovergestelde van kraamvisite. Je familie en vrienden staan na de bevalling te springen om je...