Koninklijke zwangerschaps looks

18 februari 2019

De hertogin van Sussex verwacht dit voorjaar haar eerste baby! En wat is zij een stralende mum-to-be. Wij laten je haar Koninklijke zwangerschaps looks zien. Welke is jouw favoriet? 

Bekijk ook deze zwangerschaps looks >>

Koninklijke zwangerschaps looks

Hertogin Meghan is zwanger en elke Royal-fan heeft op dit nieuws gewacht sinds haar huwelijk met prins Harry. Babygeruchten begonnen zich te verspreiden toen ze verscheen op het huwelijk van prinses Eugenie in oktober 2018. Het dragen van een opvallend brede Givenchy-jas met een trapezesilhouet was hiervoor de aanleiding.

Hertogin Meghan en prins Harry vertrokken op hun eerste officiële 16-daagse reis naar het buitenland door Australië, Fiji, Tonga en Nieuw-Zeeland. Toen het paar in Sydney landde, bedekte de hertogin van Sussex haar buik met twee paarse papieren vijlen. Kort daarna kondigde het paleis officieel de zwangerschap aan.

Na haar terugkeer startte de Hertogin van Sussex een marathon van 76 officiële uitvoeringen. Bij iedere gelegenheid neemt ze de kans om een stralende, passende zwangerschaps outfit te vinden. En wat kunnen we zeggen: de hertogin straalt! Ze ziet er prachtig, glorieus en comfortabel uit in haar veranderende lichaam. Bekijk deze Koninklijke zwangerschaps looks.

De zwangerschaps looks van Meghan Markle:

Koninklijke zwangerschaps looks, meghan markel, hertogin

Het stel in Australië, net toen haar zwangerschap werd bevestigd. Het dragen van een luchtige jurk en leren sandalen.  (foto: Pool/Getty Images)

pregnancy summer look, maternity looks
Meghan, hertogin van Sussex, bezoekt de universiteit van de Stille Zuidzee in Suva, Fiji. Het ziet er fantastisch uit in haar bedrukte ruches, in combinatie met enkele eenvoudige espadrilles en een clutch gemaakt door lokale vrouwen. (foto: Pool/Getty Images)

kleurrijke zwangerschaps kleding, koninklijke zwangerschaps looks
In januari zagen we haar in deze prachtige rood / violet combinatie en vonden het geweldig. De hertogin bezocht Feeding Birkenhead, een coalitie van kerken, voedselbanken, gemeenschapsgroepen en andere organisaties die samenwerken om de honger in Birkenhead te elimineren. (foto: Pool /Getty Images)

zwangerschaps galajurk, royal pregnancy
Wie sprankelt er nog meer? De hertogin overschaduwt zeker haar Roland Mouret-jurk met haar gloed en felle rode lippen. Gezien tijdens de Cirque du Soleil-première van ‘TOTEM’ in Royal Albert Hall in januari. (foto: WPA Pool/Getty Images)

koninklijke zwangerschaps looks
Terug naar natuurlijke beige bij aankomst in The National Theatre. De hertogin werd aangekondigd als patroonheilige van het nationale theater, een van de twee patronages die door Hare Majesteit de Koningin werden doorgegeven. (foto: Chris Jackson/Getty Images)

zwarte zwangershapskleding, black maternity coat, royal pregnancy
Gewoon zwart tijdens de Association of Commonwealth Universities at City, University Of London. De hertogin ontmoette studenten uit het Gemenebest die nu in het Verenigd Koninkrijk studeren, voor wie de toegang tot de universiteit hun leven heeft veranderd. (foto: Chris Jackson/Getty Images)

Meghan Markle’s style

Van Hollywood-glamour tot modern minimalisme. Bijna geen andere persoon trekt op dit moment net zoveel media-aandacht als Meghan Markle. En haar uiterlijk is van invloed op vrouwen over de hele wereld en is vaak binnen enkele uren na haar verschijning uitverkocht.

Wil jij er ook zo prachtig bijlopen tijdens je zwangerschap? Check deze stijlvolle zwangerschapskleding van Tissu Blanc maar eens!

hippe zwangerschapskleding, positiemode, zwangerschapsjurk, mama-licious-gestreepte-jurk-blauw-5713757893294

Super leuk deze tuniek jurk

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
positiekleding-zwangerschapskleding-voedings-bh

Comfortabel maar stijlvol: outfit ideeën voor mama’s met een baby

Als kersverse mama doe je er alles aan om zo goed mogelijk voor je kleintje te zorgen. Dat kost veel...
zwangerschapskleding

Preggo winterkleding – Keep that belly warm

Yes mommy, de winter is aan! Tijd om die buik eens goed warm in te pakken.. De tijd van veel...