Lang leve de Koning!

2 april 2016

Koningsdag is een nationale feestdag op de verjaardag van Koning Willem-Alexander. En dat vieren we!! Deze dag staat in het teken van nationale saamhorigheid en wordt gevierd met een volksfeest met allerlei activiteiten en vrijmarkten. De koninklijke familie bezoekt op deze dag ook altijd een aantal plaatsen in het land en worden overal met open armen ontvangen. Het is een dag met blije enthousiaste mensen die graag een feestje vieren, het is immers een echte traditie! We hebben een aantal accessoires, tips en uitjes voor een dag vol vermaak en plezier! Fijne koningsdag!

koningsdag-baby-label

Koningsdag uittips

Dit jaar zal de koninklijke familie een bezoek brengen aan de plaats Zwolle. Er worden diverse leuke activiteiten georganiseerd als leuke marktjes, diverse levensgrote spellen en activiteiten en is er zoals altijd muziek, drinken en lekkers. In Den Haag is er een vrijmarkt, zijn er rondvaartboten die mooie vaarroutes maken en is er een kermis voor de kinderen. Vaak zijn er in alle woonplaatsen ook kleedjes markten, theater voorstellingen en andere leuke kinderactiviteiten georganiseerd. Zelfs voor de allerkleinsten is er van alles te doen. Ook kan je natuurlijk, als het mooi weer wordt, zelf een gezellige fietstocht organiseren met als doel een picknick in het park. Je kleintje voorop de fiets of in de bakfiets, luiertas met alle baby spulletjes mee, kleed mee, lekkers en oranjebitter in de picknickmand en voilà, klaar ben je. Of maak een heerlijke wandeling door het park met je kleintje in de kinderwagen, kan de baby vast wennen aan alle verschillende geluidjes, mensen, muziek en andere kinderen. Nu alleen nog maar even hopen op een lekker zonnetje. Het wordt een dag vol gezelligheid!

Kijk hier voor meer baby lifestyle inspiratie >>> 

tumble 'n Dry shirt oranje

Tumble ’n Dry shirtje “With Love”

12200715_10208204091439138_1506289342_n_1024x1024

Super schattig en feestelijk is deze haarband met kroontje

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC00720

Review; Olifant bijtring van Mushi…

In 2015 zijn wij, mijn man en ik, op reis geweest naar Thailand. Het land van de olifanten. Prachtig om...
DSC08829

Sophiesticated Cadeausets! + Winactie…

Wat houden wij van dieren! En zo leuk dat Rae dat al helemaal gaat overnemen. Wij kregen een hele mooie cadeauset...
Kopie van meisjeskleding

Musthaves voor mama en baby..

Yes! Het is (eindelijk) zover… Twee streepjes pronken op je zwangerschapstest. Een warm gevoel van binnen overvalt je en tegelijkertijd...