online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Feest

Published on april 2nd, 2016 | by de Redactie

0

Lang leve de Koning!

Koningsdag is een nationale feestdag op de verjaardag van Koning Willem-Alexander. En dat vieren we!! Deze dag staat in het teken van nationale saamhorigheid en wordt gevierd met een volksfeest met allerlei activiteiten en vrijmarkten. De koninklijke familie bezoekt op deze dag ook altijd een aantal plaatsen in het land en worden overal met open armen ontvangen. Het is een dag met blije enthousiaste mensen die graag een feestje vieren, het is immers een echte traditie! We hebben een aantal accessoires, tips en uitjes voor een dag vol vermaak en plezier! Fijne koningsdag!

koningsdag-baby-label

Koningsdag 2016 uittips

Dit jaar zal de koninklijke familie een bezoek brengen aan de plaats Zwolle. Er worden diverse leuke activiteiten georganiseerd als leuke marktjes, diverse levensgrote spellen en activiteiten en is er zoals altijd muziek, drinken en lekkers. In Den Haag is er een vrijmarkt, zijn er rondvaartboten die mooie vaarroutes maken en is er een kermis voor de kinderen. Vaak zijn er in alle woonplaatsen ook kleedjes markten, theater voorstellingen en andere leuke kinderactiviteiten georganiseerd. Zelfs voor de allerkleinsten is er van alles te doen. Ook kan je natuurlijk, als het mooi weer wordt, zelf een gezellige fietstocht organiseren met als doel een picknick in het park. Je kleintje voorop de fiets of in de bakfiets, luiertas met alle baby spulletjes mee, kleed mee, lekkers en oranjebitter in de picknickmand en voilà, klaar ben je. Of maak een heerlijke wandeling door het park met je kleintje in de kinderwagen, kan de baby vast wennen aan alle verschillende geluidjes, mensen, muziek en andere kinderen. Nu alleen nog maar even hopen op een lekker zonnetje. Het wordt een dag vol gezelligheid!

Kijk hier voor meer baby lifestyle inspiratie >>> 

tumble 'n Dry shirt oranje

Tumble ‘n Dry shirtje “With Love”

12200715_10208204091439138_1506289342_n_1024x1024

Super schattig en feestelijk is deze haarband met kroontje

Tags: , , , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑