Origineler dan dit wordt het niet

30 oktober 2018

Soms stuit je surfend op het web op kleine pareltjes. Van die websites die je in een oog opslag inspireren door wat je ziet en leest en waar je zo een uurtje (of een hele ochtend, middag of avond) zoet bent omdat je alles over ze wil ontdekken. Niet raar dat de eigenaresse van deze super mooie webwinkel met heel veel originele en bijzonder fijne baby- en kinderproducten een creatieve achtergrond heeft. En dat zie je aan alles. Maak kennis met de bijzonder webshop Kleine Koning!

Hippe webshop Kleine Koningbabymutsje, kleine koning, hippe webshop, webshop met hippe babyspullen

Heel leuk natuurlijk als je kleine baby er zoet uitziet, en dat doet ze dus zeker in kleertjes van Janneke. Ze hebben een hip vintage uitstraling, vaak handgemaakt, super origineel en stuk voor stuk pareltjes om naar te kijken. Maar heel veel producten uit het assortiment zijn ook vooral handig en erg nuttig. Dat maakt deze webwinkel toch net iets fijner dan heel veel andere webwinkels voor moeders met kleine kindjes.

Favoriete items

Favoriet bij ons zijn de mooie babymutsjes en babybeanies. Origineel een super hip en ze dragen ook nog eens heel comfortabel. Een gehaakte babymuts voor een feetje of een babymutsje met dat heerlijke vintage gevoel. De mutsen zijn van zachte materialen en dragen fijn, voor die bijzondere eerste maanden! Voor in de winter heerlijk warm, maar vergeet ook niet: het mag dan warm zijn in de zomer, je newborn baby heeft de eerste dagen zeker wel een mutsje nodig op zijn kwetsbare hoofdje.

Vergeet ook niet nog even te kijken naar de leuke maillots (ook voor jongens), beenwarmers en sokken voor de allerkleinsten. Of naar de aparte verkleedkleding en geweldig grappige en leuke kindertasjes, het originele speelgoed en de handige kliederschorten van bijvoorbeeld de Gruffalo en Molletje en de wonderbaarlijk veel leuke hebbedingen die ze verder nog verkopen. Teveel op allemaal op te noemen!

Ga snel kijken en geniet net als wij van het sprookje bij:

KleineKoning.nl

De kleine koning, klein meisjes tasje, tasje vos

Super leuk tasje

baby sokjes, baby kousen, kleine koning

Bij de Kleine Koning hebben ze de leukste kousjes en sokken!

molletje magneetbord, molletje speelgoed, babyspeelgoed, peuter speelgoed

Magneetbord Molletje

 

 

Meer baby lifestyle >>

Bekijk ook leuke meisjesspullen >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

voorleesboeken

Boekreview; Hé wie zit er op de wc?

Deze boekreview gaat over het boek ‘hé wie zit er op de wc?’. Een boek geschreven door Harm van Straaten....
babykleding peuterkleding kleuterkleding

Riffle SS23, the story continues…..

Nog niet al te lang op de markt, maar zeker een blijver, heeft Riffle de nieuwe AW23 collectie al weer...
Screenshot_20230111-154332

Baby musthaves, dit wil je gewoon hebben!

Alles is even lief, leuk en schattig als het om baby spullen gaat. Je handen jeuken al nog voordat je...