Kinderwagens: de Rolls Royce voor jouw kindje

9 augustus 2016

Een van de belangrijkste dingen die de meeste meteen aanschaffen wanneer ze weten dat ze in verwachting zijn, is het uitkiezen van een kinderwagen. Er is tegenwoordig volop keuze. Of je nu een praktische kinderwagen wilt omdat je drie hoog woont, of liever een fashionable kinderwagen wilt of gaat voor een klassier, er is genoeg keus voor iedereen. Kun jij kiezen uit al deze toffe kinderwagens?

Kinderwagens met technische snufjes

Ook in de wereld van de kinderwagens zie je steeds meer technische snufjes. Als ouders zijnde vind je het natuurlijk heel erg belangrijk dat jouw kleintje het beste krijgt. Tegenwoordig hebben ouders veel aandacht voor comfort en bewegingsruimte van het kindje. Je ziet dat de hoge kinderwagens nog steeds erg populair zijn, zeker omdat je dan makkelijker contact kunt maken met je kindje en het spaart je rug met het in- en uitnemen.

De technische snufjes aan een kinderwagen worden ook steeds meer. Je hebt nu zelf een kinderwagen die met een druk op de knop in- en uit gevouwen kan worden en die al met een beetje duwkracht vooruitrijdt. En wat dacht je van een veiligheidslicht op het voorwiel? Ook de eerste recyclebare kinderwagen is in Nederland te koop.

Genoeg mogelijkheden dus. Maar wij hebben voor jou de meeste fashionable kinderwagens op een rijtje gezet. Welke Rolls Royce ga jij kiezen voor jouw kindje?

Laat je inspireren door de mooie stoffen en kleuren. Van denim tot diepzwart en van grote wielen tot kleine wielen. Alles heeft een functie op de wagen, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Wij zijn benieuwd waar je jou zometeen mee zien lopen.

Hippe kinderwagens

kinderwagens, hippe kinderwagens, baby uitzet, babylabel

Wat zijn de kinderwagen trends voor nu >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DEMInext_Caviar_Carry_cot_Caviar_Rider-board_Hamburg_GL_9565

­­DEMI next van Nuna, de nieuwe combi-kinderwagen.

Stijlvol en comfortabel, de gloednieuwe combi-kinderwagen DEMI next van Nuna belooft een ultieme ervaring voor moderne ouders en hun kleintjes....
DEMInext_Caviar_Carry_cot_Caviar_Rider-board_Hamburg_GL_9565

DEMI next van Nuna, de nieuwe combi-kinderwagen.

Stijlvol en comfortabel, de gloednieuwe combi-kinderwagen DEMI next van Nuna belooft een ultieme ervaring voor moderne ouders en hun kleintjes....
kinderwagen ergobaby

Hoe kies je de juiste kinderwagen voor je baby?

Er zijn veel momenten waarop je met je baby op stap gaat, of dat nu een wandeling in de buurt...