Hooked by your Heart #VALENTIJN

14 februari 2020

Als jonge moeder sleep je een heleboel mee wanneer je op stap gaat met je kleintje. Je komt soms handen (en voeten) te kort. Waar laat je alles en je moet ook nog op je kleintje letten en misschien je andere kindje ook nog een handje geven. Lekker ontspannen wandelen is er niet bij. Maar daarbij kan de kinderwagen haak uitkomst bieden.

Bekijk deze hippe verzorgingstassen >>

Kinderwagen haak

Lekker wandelen met de kinderwagen is nog nooit zo makkelijk geweest! Dooky heeft namelijk de Dooky Heart Hook. Deze kinderwagen haak is makkelijk vast te klikken aan de stang van de kinderwagen waardoor er een handtas of luiertas aangehangen kan worden. Maar ook ideaal om andere dingen aan te klikken.

Dooky Heart Hook

Hierdoor heb je als moeder of als vader altijd zicht op de tas en is het makkelijk om snel iets erin te doen of om er iets uit te halen. Deze Heart Hook zorgt ervoor dat de tas veilig en dichtbij de ouder blijft. De Heart Hook is sterk waardoor ook de zwaardere tassen aan de haak gehangen kunnen worden.

De Dooky Heart Hook is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zowel mat als glanzend.

Dooky Heart Hook, kinderwagen haak

Deze tassenhaak is super handig

WINACTIE (3x kans)

De Dooky Heart Hook is verkrijgbaar bij de babyspeciaalzaken en online, maar jij kunt hem winnen! Vul onderstaand formulier in  en laat weten in welke kleur (kijk hier uit welke kleur je kind kiezen) je deze handige kinderwagen haak wilt winnen. De namen van de 3 winnaars maken wij op Valentijnsdag bekend. Good luck!

De gelukkige winnaar zijn: Romy van de Boorn, Henrianne Gommer en Gerjanne van Zijverden, gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@baby-label.com met je adresgegevens. dan zorgen wij dat jij zsm deze prachtige Dooky Heart Hook thuisgestuurd krijgt.

 

Meer babykleding inspiratie >>

Doe mee met meer winacties op Babylabel >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Eerste dag naar de opvang: alles wat je baby nodig heeft volgens een kinderverzorgster 

Instappen in een opvang of kleuterschool gebeurt traditioneel vaak na een schoolvakantie. Als nieuwe ouder is het vaak een uitdaging...
1

Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De...
20240217_121600-kopie

Negenmaanden beurs

Yes! Deze editie gingen wij naar de Negenmaanden beurs! Het was altijd wel een bucketlist ding, de Negenmaanden beurs. En...