hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Kinderwagens

Published on februari 14th, 2019 | by Babylabel

0

Hooked by your Heart

Als jonge moeder sleep je een heleboel mee wanneer je op stap gaat met je kleintje. Je komt soms handen (en voeten) te kort. Waar laat je alles en je moet ook nog op je kleintje letten en misschien je andere kindje ook nog een handje geven. Lekker ontspannen wandelen is er niet bij. Maar daarbij kan de kinderwagen haak uitkomst bieden.

Bekijk deze hippe verzorgingstassen >>

Kinderwagen haak

Lekker wandelen met de kinderwagen is nog nooit zo makkelijk geweest! Dooky heeft namelijk een nieuw product ontwikkeld, namelijk de Dooky Heart Hook. De haak is makkelijk vast te klikken aan de stang van de kinderwagen waardoor er een handtas of luiertas aangehangen kan worden.

Dooky Heart Hook

Hierdoor heeft de moeder of vader altijd zicht op de tas en is het makkelijk om snel iets erin te doen of om er iets uit te halen door de ouder. De Heart Hook zorgt ervoor dat de tas veilig en dichtbij de ouder blijft. De Heart Hook is sterk waardoor ook de zwaardere tassen aan de haak gehangen kunnen worden. Het patent op het artikel is pending.

De Heart Hook is beschikbaar in 6 verschillende kleuren, namelijk:

  • Rood
  • Goud
  • Groen
  • Roze
  • Blauw
  • Zilver

kinderwagen haak, hart tassenhaak

WINACTIE (5x kans)

De Heart Hook is vanaf Valentijnsdag verkrijgbaar bij babyspeciaalzaken en online maar jij kunt hem nu al winnen! Vul onderstaand formulier in  en laat weten in welke kleur je deze handige kinderwagen haak wilt winnen. De namen van de 5 winnaars maken wij op Valentijnsdag bekend. Good luck!

De gelukkige winnaars zijn: Carola Corijn – van der Plas (zilver), Ramona Bruijgom (groen), Helma de Groot (goud), Kelly Maas-Jansen (blauw) en Helen Romero (roze). Van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@baby-label.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat jij binnenkort deze handige Heart Hook thuisgestuurd krijgt. Veel plezier ermee!

PS: wij zouden het super leuk vinden wanneer je een foto wilt sturen van jouw Heart Hook aan de kinderwagen 😉

dooky heart hook, hart haak, kinderwagen haak, tassenhaak

kinderwagen haak, tassenhaak

Deze universele tassenhaak is super handig

Valentijn shop tip:
valentijn, hart bijtring

Hart bijtring

Meer babykleding inspiratie >>

Doe mee met meer winacties op Babylabel >>

Tags: , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑