Baby Alix test Kangy the Kangaroo

29 november 2017

Ik ben een “new mom” en dat houdt in dat ik alles, maar dan ook écht alles nog moet leren over het aanbrengen van structuur in the momlife. Waar ik vroeger (lees: tot enkele weken geleden) nog de deur uit kon met mijn mini tasje met enkel mijn telefoon, sleutels, portemonnee en 12 kleuren lippenstiften loop ik er nu bij alsof ik ga backpacken in Azië. Maar dan zonder portemonnee, want vergeten. Schijnbaar zijn de zwangerschapshormonen met 3 weken na de bevalling nog niet weg, want die vergeetachtigheid is me een hardnekkig ding!

Verantwoord speelgoed

Maar wat neem ik dan mee in die backpack? Uiteraard een overlevingspakket voor de baby, denk aan voedsel, kleding en de nodige accessoires. Ik ben nou eenmaal een girlsmom. En als ik het niet vergeet stop ik mijn portemonnee ook maar in die back-pack. Zeulen met twee tassen is ook maar zo onhandig. Dan denk je dus alles bij je te hebben? Zie je op je eerste tripje naar buiten dat je paar weken oude baby graag iets in haar handjes wil houden. En daar had ik even geen rekening mee gehouden… En nee, het geven van je sleutelbos is niet verantwoord! Maar wat voor speelgoed is dan wél leuk voor een baby? En ook voor papa en mama, want die betalen uiteraard.

Wensenlijst: betaalbaar, handig in gebruik voor zowel thuis als onderweg, ook te gebruiken voor de kleinste mini’s en als het even kan zou het leuk zijn als het stuk speelgoed nog iets bijdraagt aan de ontwikkeling van ons meisje. Via Prénatal kwamen we toen op de nieuwste editie van hun “speelgoed voor onderweg & thuis”.

Kangy de Kangaroo

Als dat geen pakkende naam is dan weet ik het ook niet meer. Naast de leuke naam Kangy de Kangaroe voldoet dit beestje ook aan onze wensen. Je kunt Kangy namelijk heel makkelijk bevestigen aan de commode, box, maxi-cosi of gewoonweg neerzetten op een standaard op een plek waar je maar wilt. Dus eigenlijk functioneert Kangy als een mobiel, maar dan zonder dat super gezellige muziekje. En omdat Kangy allerlei leuke accessoires vast kan houden zoals een bijgeleverd boekje en bijtringen kan je kleine ook echt spelen met dit beestje of gewoon lekker knuffelen met het zachte vachtje en haar knisperende oortjes!

Mocht je net als ik niet overal 100 stukken speelgoed willen terug vinden, maar de praktische zaken van het leven waarderen en dus op zoek zijn naar één stuk speelgoed dat multifunctioneel is, shop dan lekker makkelijk online bij Prénatal. En o ja, voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Dit leuke beestje kost namelijk €24,99.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

PRUU_caviar_Milan_GL_4670__1100x1100_web_f18d

Ultiem comfort voor onderweg; Nuna Pruu Autostoel

Nieuw en dynamisch, Nuna presenteert met trots de innovatieve autostoel PRUU. Hoogste veiligheidsnormen, stijlvol ontwerp en maximaal comfort maken deze...

Nieuw: Stokke introduceert SNOOZI™ wieg

Stokke, de Scandinavische producent van hoogwaardige kinderproducten, heeft het wiegconceptopnieuw vormgegeven met de nieuwe Stokke® Snoozi. Afgelopen herfst werd Snoozi...
pexels-kristina-paukshtite-3270224

Dit zijn 4 leuke dingen die je kunt doen als moeder om te matchen met je baby!

Er is niets mooier dan de band tussen een moeder en een baby. Als moeder wil je natuurlijk niets liever...