Jut en Juul lifestyle for kids

24 oktober 2020

Bij een uitstapje naar welke stad dan ook, gaan wij altijd op zoek naar de allerleukste babywinkel die er te vinden is! Heerlijk voor de nodige babykamer inspiratie of voor een leuk, lief cadeautje. Nu is de stad Leiden absoluut een aanrader te bezoeken om haar historische centrum. En daar vonden wij aan de Nieuwe Rijn de super leuke Baby- en Kinderwinkel Jut & Juul.

Jut en Juul babywinkel

Eigenaresse Anne struint stad en land af op zoek naar de allermooiste, nieuwste, hipste en leukste baby- en kinderlifestyle producten, kleertjes en kraamcadeautjes. Hierdoor heeft ze een zeer verrassend assortiment met mooie kwalitatieve bekende baby- en kindermerken aangevuld met veel unieke en originele kinderlabels die je in deze combinatie niet zomaar overal tegen komt.

jut en juul, jut en juul babywinkel, online babywinkel, hippe babyspullen, hippe babyspullen online kopen

Shop hier

Babykleding en baby accessoires

Wij vonden bij Jut en Juul Lifestyle for kids hele mooie kleertjes en dekentjes. In geweldig mooie hippe kleuren van super zachte kwaliteit stoffen. Natuurlijk zijn de altijd zo lieve schattige babykleertjes van diverse prachtige merken onmisbaar binnen de collectie van Jut en Juul.

De eerste nieuwe baby musthaves zijn gearriveerd en het is allemaal stuk voor stuk origineel, mooi en uniek. Nee, hier vind je geen massa producties, maar originele baby- en kinderspullen.  Kijk maar eens tussen de merken als Konges Slojd, Cam Cam Copenhagen, Raduga Grez en de verzorgingsproducten van ALMA Babycare. Hier wil je toch alles van hebben? Dit is nog maar een piepkleine greep uit het enorme mooie kinderlifestyle assortiment van Jut en Juul. Dus ga snel zelf kijken wat er nog meer te ontdekken is!

Nieuw: speendoekje maan

Super groot baby lifestyle assortiment

Ook voor de verzorging van je kleintje hebben ze alle benodigdheden. Je slaagt bij Jut en Juul sowieso of het nu gaat om babybasics, zachte babyslofjes, de mooiste verlichting voor de babykamer of het eerste rugzakje voor de crèche. Dit is nog maar een piepkleine greep uit het enorme mooie baby- en kinderlifestyle assortiment. Ga snel zelf kijken wat hier nog meer te ontdekken is. Al is het alleen al om de enorme dosis inspiratie die je opdoet bij Jut en Juul Lifestyle for kids.

Neem een kijkje in deze prachtige

Baby- en Kinderwinkel

Olli Ella verschoonmanden, jut en juul, babywinkel, babyshop, leuke babyspullen

Verschoningsmand

mama invulboek, baby invulboek, jut en juul, online invulboeken kopen, online babyspullen kopen, babywinkel

Prachtige mama invulboeken voor al je dierbare herinneringen

Kijk hier voor meer baby lifestyle inspiratie >>

Zwart wit op de babykamer >>

Bekijk hier meer babykamers >>

Bekijk ook: zacht blauw op de babykamer >>

Wagle leopard reiswieg en buggy, Waggle kinderwagen

Waggle leopard kinderwagen

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

leuke zwangerschapskleding, stijlvol kleden tijdens zwangerschap

De coolste zwangerschapskleding: hoe kleed je je cool en stijlvol tijdens je zwangerschap?

Hoera! Je bent zwanger. Zwangerschap is een prachtige tijd tijdens jouw leven. Maar het brengt ook de nodige problemen met...
babykleding korting, babymerkkleding korting, pinc sale

Kleding shoppen met flinke korting, wie wil dat nu niet?

Merkkleding met minimaal 50% korting, wie wil dat nu niet? Bij PINC Sale verkopen ze online de aller leukste kinderkledingmerken...
dingen die je moet regelen voor de bevalling

12 dingen die je moet regelen voor de bevalling

Geweldig! Je bent zwanger en over een poosje komt je kleine wondertje ter wereld. Voordat je baby komt moet je...