jongenskleding, hippe jongens, jongensmama, jongensmoeders, mamablogsbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabelbaby jongen, babyboy, hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Baby jut en juul babywinkel

Published on maart 10th, 2018 | by Karen

0

Jut en Juul babywinkel

Bij een uitstapje naar welke stad dan ook, gaan wij altijd op zoek naar de allerleukste babywinkel die er te vinden is! Heerlijk voor de nodige babykamer inspiratie of voor een leuk, lief cadeautje. Nu is de stad Leiden absoluut een aanrader te bezoeken om haar historische centrum. En daar vonden wij aan de Nieuwe Rijn de super leuke Baby- en Kinderwinkel Jut en Juul.

Eigenaresse Anne struint stad en land af op zoek naar de allermooiste, nieuwste, hipste en leukste baby- en kinderlifestyle producten, kleertjes en kraamcadeautjes. Hierdoor heeft ze een zeer verrassend assortiment met mooie kwalitatieve bekende baby- en kindermerken aangevuld met veel unieke en originele kinderlabels die je in deze combinatie niet zomaar overal tegen komt.

jut en juul

Jut en Juul

Wij vonden bij Jut en Juul Lifestyle for kids hele mooie kleertjes en dekentjes. In geweldig mooie hippe kleuren van super zachte kwaliteit stoffen. Natuurlijk zijn de altijd zo lieve schattige babykleertjes van onder andere Fresk, Baby’s Only en Koeka onmisbaar binnen de collectie van Jut en Juul.

Ook voor de verzorging van je kleintje hebben ze alle benodigdheden. Je slaagt bij Jut en Juul sowieso of het nu gaat om babybasics, zachte babyslofjes, de mooiste verlichting voor de babykamer of het eerste rugzakje voor de crèche. Dit is nog maar een piepkleine greep uit het enorme mooie baby- en kinderlifestyle assortiment. Ga snel zelf kijken wat hier nog meer te ontdekken is. Al is het alleen al om de enorme dosis inspiratie die je opdoet bij Jut en Juul Lifestyle for kids.

Neem ook een kijkje in de prachtige Baby- en Kinderwinkel Jut & Juul

Kijk hier voor meer baby lifestyle inspiratie >>>

Lullaby hangwiegje

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/jut-en-juul-babywinkel/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242

Tags: , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/jut-en-juul-babywinkel
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242