Join the Jungle!

17 mei 2017

We hebben een super leuke primeur voor je! Vanaf vandaag is namelijk de nieuwe zomercollectie van Bebi Amsterdam verkrijgbaar! Waan je in de jungle met de ‘Join the Jungle’ collectie. De zomerse items hebben super leuke dierenprintjes zols zebra’s, tijgers en panda’s. Kids love it, en wij ook! De kleding is verkrijgbaar in de maten 0 tot en met 4 jaar.

Gepersonaliseerdbebi amsterdam kraamcadeau

Het unieke aan de zomercollectie is dat de items worden gepersonaliseerd met een eigen naam. Denk aan een t-shirt met een unicorn en naam of een slapper met in de bek van een tijger de naam van je kindje. Bebi Amsterdam heeft ook erg leuke en originele speenkoorden waar je een naam kan laten ingraveren. En dat maakt het dragen ervan nog specialer! Vormt natuurlijk een perfect kraamcadeau, maar is ook super voor kleuters die hun eigen naam herkennen.

Bebi Amsterdam

In 2014 startte Bebi Amsterdam met het ontwerpen en verkopen van speenkoorden. De speenkoorden zijn stylish, veilig en voldoen aan de Europese veiligheidsnorm. De koorden worden getest op stevigheid, bevatten geen giftige stoffen en hebben de juiste afmetingen. De behoefte daaraan bleek groot. Want van een kleine webshop groeiden ze uit tot een heus merk met meer dan 40 verkooppunten in binnen- en buitenland. Afgelopen winter kwam de eerste kledingcollectie uit. Dat smaakte naar meer en wij snappen wel waarom!

Shop de nieuwe kledingcollectie en de leuke gepersonaliseerde artikelen op de website van

Bebi Amsterdam

bebi amsterdam babykleren

bebi amsterdam jongenskleren

bebi amsterdam meisjeskleren

Op zoek naar andere leuke babygifts? Kijk eens op de babygift inspiratie pagina >>>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC00720

Review; Olifant bijtring van Mushi…

In 2015 zijn wij, mijn man en ik, op reis geweest naar Thailand. Het land van de olifanten. Prachtig om...
Kopie van meisjeskleding

Musthaves voor mama en baby..

Yes! Het is (eindelijk) zover… Twee streepjes pronken op je zwangerschapstest. Een warm gevoel van binnen overvalt je en tegelijkertijd...
Ontwerp-zonder-titel-2

Gespot! Winterjasjes voor de kleintjes

Ben jij al toe aan het winterse weer? De nieuwste collecties stromen de winkels binnen en daar zijn wij meer...