Een vriendje in het donker

7 januari 2016

Een lichtje op de babykamer is zo fijn voor je kleintje. In het donker kunnen baby’s en kleine kinderen nog wel eens wakker schrikken en dan is het fijn dat er een lichtje in de duisternis schijnt. Maar een nachtlampje moet wel zacht licht geven, niet te spannend zijn en eenvoudig te bedienen zijn, zodat je kindje rustig de nacht kan doorkomen.

Dit nachtlampje ‘Grote Beer’ van Isi Mini is een aanwinst voor iedere baby- en kinderkamer. Hij staat als eyecatcher op de commode. ‘s Avonds bij het naar bed gaan zetten we het lampje aan en geeft hij een zacht sfeervol wit licht af. Na het verhaaltje voorlezen of liedje zingen, geven we de lamp een zacht tikje op het hoofd van de beer en wordt het licht overgeschakeld naar een andere kleur in zacht wit, groen of blauw licht. De lamp sluit je eenvoudig aan op het netstroom, dat is ideaal omdat hij toch de hele nacht moet schijnen.

De vorm van de lamp is een groot succes. Baby’s herkennen de eenvoudige vorm snel en wordt je kleintje wat groter dan is het eerste wat ze zeggen: ‘Beer, beer” waarmee natuurlijk bedoelt wordt dat de lamp aan moet. Zo schattig! Je kindje ziet de Isi Mini Berenlamp echt als vriendje. En dit leuke vriendje kan kindje gerust stellen als het bang is in het donker.

De lamp heeft een mooi formaat, niet te groot en zeker niet te klein, is licht van gewicht en absoluut een aanrader. En de prijs/kwaliteit verhouding is echt super!

Bekijk en bestel de Isi Mini nachtlamp Grote Beer bij:

Isi Mini

ISI MINI nachtlamp, berenlamp, babykamer

ISI MINI nachtlamp, berenlamp, babykamer, babylabel

ISI MINI nachtlamp, berenlamp, babykamer

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC00720

Review; Olifant bijtring van Mushi…

In 2015 zijn wij, mijn man en ik, op reis geweest naar Thailand. Het land van de olifanten. Prachtig om...
286473b9-2dfc-4380-9051-fb2226fe6d36

Review; Super zacht deze Timboo cuddle towel!

Kennen jullie Timboo al? Wat een prachtig merk is dat! Perfect voor de allerkleinsten maar ook zeker voor de dreumes...
DSC08771

Review; Gek op badderen met deze leuke bootjes

Toen Rae geboren werd, mocht ze na 2 dagen in bad. Een heerlijk moment vond ik dat! Zelfs terwijl ik...