Inspiratie voor kraamcadeaus

19 september 2016

Je beste vriendin, kennis of iemand anders in jouw omgeving heeft net verteld dat ze in verwachting is. De cadeaus stromen waarschijnlijk binnen bij haar. Maar wat geef je nu eigenlijk als kraamcadeau? Inspiratie voor kraamcadeaus

Bekijk ook deze hippe kraamcadeautjes >>

Inspiratie voor kraamcadeaus

Het belangrijkste is misschien wel om het gewoon even aan de moeder te vragen. Er komt namelijk zoveel binnen. Ook alles is schattig, maar ook zo zonde als je er uiteindelijk helemaal niks mee doet. Als voorbeeld een knuffel. Altijd goed om te geven en dat is ook het eerste waar iedereen aan denkt om te geven. Maar omdat iedereen hier als eerste aan denkt hebben mensen vaak na hun kraamtijd een doos vol met knuffels waarvan de helft niet gebruikt wordt. Zonde vinden wij. Daarom geven wij wat leuke inspiratie voor kraamcadeaus.

Gepersonaliseerd kraamcadeau

Wat denk je bijvoorbeeld van een gepersonaliseerde koffer. Een origineel cadeau en erg handig voor de ouders om in het begin te gebruiken. Zeker als de kleine op een gegeven moment naar de crèche gaat, dan kun je alle items makkelijk in deze koffer doen en weet iedereen dat het bij jouw kleintje hoort.

Om een speen niet kwijt te raken zijn speenkettingen een uitvinding. Ook deze kun je bij De Gele Flamingo personaliseren.

Toch hebben wij ook een hele leuke knuffel geselecteerd. Want ja, een knuffel blijft altijd goed. Maar check van te voren eerst even of ze er niet al heel veel hebben.

Baby’s ontwikkelen zich razendsnel en nemen ook al heel veel in zich op. Samen spelen is dan ook erg belangrijk in het begin. Blokken zijn daarvoor het ideale cadeau.

Ook kleding wordt vaak gegeven als kraamcadeau, en dat is alleen maar goed. Want als ouders zijnde kun je er niet genoeg van hebben. Rompers zijn het meest populair en ook altijd te dragen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een romper te kopen in een grotere maat zodat de kleine er later langer plezier van heeft.

Veel baby’s trappen veel in het begin en schoppen zo de dekens van zich af, daarom zijn slaapzakjes perfect. Hierdoor blijft de baby gewoon warm.

inspiratie voor kraamcadeaus, baby cadeautjes

Playsuit

XL knuffel konijn

Ketting voor fopspeen

Kinderkoffertje met naam

Stapelblokken

Slaapzakje met wolkenprint

850-dsc_0451_a9102b9c-adcd-4c50-89fe-4330f1804f41_1024x1024

Zo schattig om te geven en altijd te bewaren is een handgemaakt bunny stoeltje

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC00720

Review; Olifant bijtring van Mushi…

In 2015 zijn wij, mijn man en ik, op reis geweest naar Thailand. Het land van de olifanten. Prachtig om...
DSC08829

Sophiesticated Cadeausets! + Winactie…

Wat houden wij van dieren! En zo leuk dat Rae dat al helemaal gaat overnemen. Wij kregen een hele mooie cadeauset...
strand musthaves

Strand musthaves voor de kleintjes

Een dagje strand is zo heerlijk en daar genieten ook de allerkleinste van. Zandkastelen bouwen, in het water spelen en...