hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby

Published on maart 13th, 2016 | by de Redactie

0

Puur!

Het Nederlandse babykleding merk Imps & Elfs staat voor pure kleding zonder fratsen en franjes. Imps & Elfs stelt de baby en het kind boven alles. Comfortabele kleding van prachtige kwaliteit en gemaakt van biologisch katoen is het uitgangspunt van Imps & Elfs. Een heerlijke baby- en kinderkleding collectie zonder opsmuk.

imps en elfs, babykleding, zomer 2016imps en elfs, babykleding, zomer 2016

Imps & Elfs kinderkleding collectie

De kleding van Imps & Elfs wordt in samenwerking met Made-By kinderarbeidvrij geproduceerd. Ontzettend belangrijk natuurlijk, de baby’s en kinderen verdienen gewoon het allerbeste wat er is. De nieuwe collectie van Imps & Elfs maakt gebruik van neutrale kleuren en heeft zoals elk seizoen ook deze collectie statement teksten op de kleding staan die passen in de trend van deze tijd. De kleuren die dit seizoen gebruikt worden zijn met name lichtroze, wit, grijs, donkerblauw en groen gecombineerd met all-over printjes. Heerlijke vestjes, shirtjes en boxpakjes die lekker comfortabel zitten en er ook nog eens super schattig uitzien.

Imps & Elfs bedding en lifestyle collectie

Imps & Elfs heeft ook een bedding en lifestyle collectie ontwikkeld. Dat maakt de Imps & Elfs belevenis compleet. Van lakentjes tot spuugdoekjes, van quilts tot handdoeken, de collectie biedt een compleet assortiment van alledaagse textiel Essentials. De kleuren van deze bedding & lifestyle collectie zijn geïnspireerd op een heel oud kinderboek dat Imps & Elfs designer Jacqueline Streng in Parijs kocht. Een speciale verftechniek brengt deze poederachtige tinten tot leven. Imps & Elfs … prachtige kleding, bedding en lifestyle collecties die onmisbaar zijn in het leven van je kleine baby!

Bekijk en shop de complete collecties van Imps & Elfs bij;

Kleertjes.com

Kijk hier voor meer babykleding inspiratie >>>

imps&elfs, laken

Full of Love lakentje van Imps & Elfs

imps&elfs, dekbedovertrek

Babykleding SALE >>

Meer babykleding >>

Bekijk ook de kinderkleding sale op Boyslabel >>

Bekijk ook de kinderkleding sale op Girlslabel >>

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/imps-en-elfs/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/imps-en-elfs
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242