Ik schrijf een brief aan mijn kind voor iedere verjaardag!

17 augustus 2021

Lieve Morris, Ongelofelijk, er is alweer een jaar voorbij! Net als vorig jaar schrijven papa en ik een brief op jouw verjaardag en dit houden we minstens vol tot je achttien wordt! brief voor iedere verjaardag

brief aan mijn kind, brief voor iedere verjaardag, verjaardagsbrief, kind 2 jaar, cadeau kind 2 jaar

Brief voor iedere verjaardag

Vandaag ben je twee jaar geworden en nu ben je officieel een peuter. Gefeliciteerd allergrootste vriend van ons! Maar hoe kan het dat je al twee jaar bent? Voor mijn gevoel was je gister nog een baby! Mag ik de tijd af en toe alsjeblieft even stop zetten? De clichés blijven zich opstapelen en blijken allemaal waar: de tijd vliegt.

brief aan mijn kind, brief voor iedere verjaardag, verjaardagsbrief, kind 2 jaar, cadeau kind 2 jaar, cadeau jongen 2 jaar

Super veel cadeaus gekregen voor je tweede verjaardag

Tweede verjaardag

Terugkijkend op jouw tweede levensjaar ben je mooi verder gegroeid op jouw eigen groeilijn. Je bent nu 84cm en weegt 11 kilo. Je draagt kledingmaat 86. Je bent iets aan de kleine kant maar dat is ook wel logisch want papa en mama zijn ook niet erg lang.

Nieuwsgierig en vol levenslust

Nog steeds wil je niks missen van wat er om je heen gebeurt. Je bent dan ook vaak vroeg wakker want stel je voor dat papa en mama de dag starten zonder jou! Sinds we van Tamara het schaap ( slaaptrainer ) hebben mogen lenen gaat het gelukkig wel al beter. Jij weet namelijk heel goed dat je niet uit bed mag voor de ogen van het schaap open zijn. Lees: voor 6 uur!

Een echt buitenkind

Motorisch ben je nog steeds super handig. Dit heb je overduidelijk van je vader en niet van mama. Papa is laatst met je naar peutergym geweest en dat vond je super. Verder kun je helemaal je ei kwijt in monkeytown en hier gaan we dan ook vaak heen.

Nog steeds ben je een echt buitenkind. Voor de deur van ons nieuwe huis is een speeltuin met een glijbaan, schommel en trampoline en hier speel je graag.

In oktober zijn we verhuisd naar ons nieuwe huis en na een week of twee was jij al helemaal gewend en had je je plekje gevonden.

Auto`s en andere voertuigen zijn naast buitenspelen ook nog dik favoriet. Waar we ook heen gaan er moet altijd een van jouw voertuigen mee!

Droomvakantie

Vlak voor je tweede verjaardag zijn we drie weken naar Tenerife geweest. Dit was echt een droomvakantie en wat hebben we genoten. Op zowel de heen als de terugreis deed jij het super goed in het vliegtuig. Op Tenerife heb je zoveel dagen doorgebracht in het zand dat we bij wijze van nog steeds zand tussen je tenen vinden!  

Gek op eten

Een van je andere favoriete bezigheden die ik nog wil benoemen is eten. Net als papa en mama kan jij enorm genieten van eten. Van frikandel tot mosselen, van sperziebonen tot ijs en van spaghetti tot vla, alles gaat erin.

Kleine probleemtjes

Soms hebben we ook wel eens wat ‘probleempjes’ hoor. Zo kan je erg boos worden als iets niet meteen lukt of als wij je niet meteen snappen. Gelukkig ga je steeds beter praten en begrijpen we je dus beter.

Elke dag met jou is een groot feest

Allerliefste Morris, we genieten met volle teugen van jou in ons leven en zijn hier zo dankbaar voor. Elke dag met jou is een groot feest en het lijkt alleen maar leuker te worden terwijl ik dacht dat dat niet eens kon. Papa en mama zullen er altijd alles aan blijven doen om jou gelukkig te maken want jij bent ons stralend middelpunt. Natuurlijk komen er ook dagen dat jij gek van ons zult worden en andersom maar vergeet nooit dat onze liefde voor jou onvoorwaardelijk en voor altijd is.

We houden van jou tot aan de maan en terug!

Papa en mama

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

keuken

3x tips voor een keuken met klasse

Er is geen plek in huis die zo veel karakter kan uitstralen als de keuken. Het is de plek waar...
Beeldje-van-de-zwangerschap

Leg jouw zwangerschap vast met een 3D zwangerschapsbeeldje

Echo’s van je kindje in je buik, geboortekaartjes, een babyshower of de eerste foto’s van dat kleine wondertje. Er zijn...
img (2)

Style your baby bump in deze hippe zwangerschapskleding

Hippe zwangerschapskleding is er eigenlijk niet denk je wanneer je zwanger bent. Maar wanneer je goed kijkt zijn er zeker...