It’s HUXBABY; Australisch babymerk komt naar Nederland en België

24 februari 2019

Het Australische merk Huxbaby heeft weer haar nieuwe collectie gelanceerd en O wat is deze weer leuk! Hip, stoer, uniek en daarnaast gebruiken ze voor alle collecties zacht en organische katoen! Een prachtige baby- en kindercollectie voor kids en ouders die nét dat tikkeltje extra willen. 

HuxBaby

Huxbaby is het snelst groeiende kinderkleding merk in Australië en het is gelukkig hier in Nederland en België ook te koop.
huxbaby, babykleding huxbabyHet is echt een merk van deze tijd en ze volgen voornamelijk de monochrome trends van nu, veel zwart, wit en grijs, aangevuld met prachtige nude en roze tinten. Stoer maar toch met een vleugje zachtheid. Perfect!

De prints zijn opvallend door hun eenvoud, maar daardoor ook supersterk en herkenbaar. De dierenprints als zeehonden, poezenprints en berenprints hebben een speels karakter en zijn daardoor grappig om te zien voor kinderen en ouders.

Unisex

Eenvoud met oog voor comfort en stijl, zo kun je deze collectie het best omschrijven. Huxbaby heeft een minimalistische uitstraling met een knipoog naar de volwassen looks. De less is more filosofie slaat ook aan hier in Nederland en België is daarom is deze kledingcollectie ook hier super geliefd.

Genderneutrale baby- en kinderkleding

Genderneutrale ontwerpen zijn helemaal hot op dit moment en daar speelt Huxbaby goed op in. Doordat de ontwerpen eenvoudig zijn in kleur en print is het een op-en-top unisex collectie welke dus geschikt is voor jongens en meisjes.

Shop de hippe babykleding en kinderkleding van HUXBABY online by:

De Gele Flamingo

genderneutraal, unisex babykleding

https://baby-label.com/traktaties-peuters/

Meer hippe babykleding merken >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG-20240317-WA0007

Budget zwangerschapskleding van Zeeman!

Voor mijn eerste zwangerschap keek ik wel eens online. Ik zag altijd zoveel moois aan zwangerschapskleding! Maar toen het eenmaal...
kleine-kinder-schoenen

Hoe je online hoogwaardige babykleding kunt vinden voor een mooie prijs

Het vinden van hoogwaardige baby- en peuterkleding voor een mooie prijs kan een uitdaging zijn, maar met de opkomst van...
z8moodimageshr03-24884

De Z8 lente/zomer 2024 collectie is uit!

Waar we nog lekker wegkruipen onder een warme deken bij het zien van deze regenachtige dagen, komen de eerste prespring...