Houten speeltoestellen en speelhuisjes

6 april 2019

Het buitenseizoen is weer begonnen en daar ben ik zo blij mee. Heerlijk naar buiten met mijn kleine kereltje. Hij heeft genoeg energie en is gek op buitenspelen. Wij gaan vaak samen op pad, lekker wandelen en dan natuurlijk ook even langs de speeltuin. Hier hebben ze van die geweldige houten speeltoestellen staan waar hij niet weg te slaan is. Nu denk ik erover om zo’n houten speelhuisje in mijn eigen tuin te plaatsen. Dan kan hij hier lekker spelen. 

Houten speeltoestellen

Ieder kind speelt, en dat is maar goed ook. Want door te spelen kun je je als kind goed ontwikkelen. Door de spelwereld binnen te stappen, kun je je dagelijkse dingen even opzij te schuiven. Na lekker gespeeld te hebben kun je weer beter omgaan met de eisen uit de “echte” wereld. Op het kinderdagverblijf en op school worden er dan ook niet voor niets speelkwartiertjes gehouden. Daarna kunnen de kinderen zich weer beter concentreren.

Buitenspelen is belangrijk

Zodra het maar even mooi weer is gaan wij al samen naar buiten. Ik denk echt dat buitenspelen belangrijk is voor je kleintje. Hier leert hij de wereld en zichzelf kennen en ontdekken. Het buiten spelen bevordert de fysieke, sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen. Wanneer kinderen buitenspelen leren ze klimmen, springen, lopen en fietsen. Kinderen leren gevaren beter inschatten en hun vermogen om beter te kunnen waarnemen wordt bevordert. Uiteindelijk kan het leiden tot een betere nachtrust en gezelliger gedrag.

Houten speelhuis met glijbaan

Houten speelhuis met glijbaan en schommel is natuurlijk de meeste luxe en ideale combinatie voor uw eigen tuin. Deze combinatie brengt spelen met een houten speelhuis naar een ander niveau. De variatie van een speelhuis met een glijbaan en nog een schommel is voor elk kind natuurlijk prachtig. Eerst heerlijk schommel om daarna rustig uit te rusten in het houten speelhuis. Wanneer ze klaar zijn kunnen ze rustig van de lange glijbaan glijden en zijn we weer veilig op de grond. Bekijk hier een houten speelhuis met glijbaan en schommel

houten speeltoestellen, houten speel kasteel

Bekijk het leukste buitenspeelgoed >>

Zomerse baby musthaves >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

z8-xmas-24mood0809-24980

Feestkleding voor de kleintjes

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent dat veel mensen zich klaar maken voor de feestdagen....
Ontwerp-zonder-titel-2

Gespot! Winterjasjes voor de kleintjes

Ben jij al toe aan het winterse weer? De nieuwste collecties stromen de winkels binnen en daar zijn wij meer...
salted-stories-badpak_768x768_124509

Salted Stories – Voor avonturen op het strand

Dit is Salted Stories! Een nieuw UPF 50+ badmodemerk voor kinderen en volwassenen. Twinning met het hele gezin in deze...