hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babykleding

Published on mei 30th, 2017 | by Robin

0

House of Jamie babycollectie

Hoe heerlijk is de babycollectie van House of Jamie! De collectie bestaat uit fijne stoffen en neutrale kleuren, waardoor het voor elke baby draagbaar is. Heel fijn. Er zijn zeven verschillende designs allemaal in zachte stoffen. Sneeuwwit, strepen en zwart voeren de boventoon.

For our little ones

Wat denk je bijvoorbeeld van een fijne jumpsuit met schattige ruffles en satijnen koordjes. Net door deze details heeft de look net even wat extra’s. Het fijne aan dit merk is dat het 100% Fair Trade en dat is een fijne gedachte. Alle items worden ontworpen in Amsterdam en geproduceerd in Istanbul.

House of Jamie

House of Jamie is opgericht door Barbara Gouka en is ontstaan naar een behoefte die ze had toen ze zelf kinderen kreeg. De collectie bestaat uit prachtige baby- en kinderkleding, maar ook bijzonder stijlvolle accessoires voor de babykamer.

Lees ook het interview dat we met Barbara hadden over hoe zij alles combineert: werken, kinderen en ook een sociaal leven.

Bekijk en shop deze House of Jamie baby collectie bij:

House of Jamie

house of jamie

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/house-of-jamie-babycollectie/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242

Tags: , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/house-of-jamie-babycollectie
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242