Hippebeestjes voor baby’s

16 maart 2016

Zoek je een leuk stuk speelgoed, een heerlijk zachte knuffel, een hip kindercadeau of wil je de babykamer opvrolijken en gezellig maken? Dan ben je bij Hippebeestjes aan het juiste adres!

Hippebeestjes.nl is opgericht in 2010 door Ans Vervoort, moeder van twee kinderen en heeft een grote passie voor baby- en kinderaccessoires. Kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid is voor Ans ontzettend belangrijk. Hippebeestjes.nl is een webshop die een breed assortiment kindercadeaus en interieur artikelen voor baby’s en kinderen aanbiedt. Hippebeestjes.nl is altijd op zoek naar leuke artikelen van hippe merken, zodat ze een leuk, gevarieerd en compleet assortiment kunnen aanbieden.

hippebeestjes-babykameraccessoires-speelgoed

Hippebeestjes babykamer accessoires en speelgoed

Baby’s vinden speelgoed niet alleen leuk, het is ook nog eens goed voor de ontwikkeling. Speelgoed met vrolijke felle kleurtjes en contrasten stimuleren en bevorderen het spelen. Muziekjes, lampjes en knisperende geluidjes stimuleren de tastzin en het gehoor. Hippebeestjes.nl heeft een compleet assortiment als het gaat om babyspeelgoed. Van lekkere zachte rammelaars en activiteiten knuffels tot leuke vrolijke puzzelblokken. Puzzelen, stapelen, kleuren leren, patronen herkennen, lekker spelen … wat kun je eigenlijk niet met de fantastische multifunctionele puzzelblokken van Ebulobo. Om de babykamer op te vrolijken en te pimpen zijn er geweldige muurstickers. Kleurrijke sterren, vrolijke bomen met vogeltjes en leuke muurstickers met naam. Hippebeestjes.nl weet wat de baby- en kinderkamer nodig hebben. Dat wordt lekker shoppen!

Neem een kijkje in de leuke vrolijke en kleurrijke webshop van;

Hippebeestjes.nl

Kijk hier voor meer babyspeelgoed en lifestyle inspiratie >>> 

skip-hop-activiteiten-knuffel-babylabel

Lieve activiteiten knuffel Katje van het merk Skip Hop

decodeco-muursticker-xl-boys-met-naam-babylabel

Stoere Muursticker XL City line boys met naam

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Kopie van meisjeskleding

Baby musthaves – Deze spullen zijn super handig!

Er zijn zoveel spullen te verkrijgen voor baby’s maar wat zijn nu echt de baby musthaves. Het allerbelangrijkste is dat...
DSC00720

Review; Olifant bijtring van Mushi…

In 2015 zijn wij, mijn man en ik, op reis geweest naar Thailand. Het land van de olifanten. Prachtig om...
DSC08771

Review; Gek op badderen met deze leuke bootjes

Toen Rae geboren werd, mocht ze na 2 dagen in bad. Een heerlijk moment vond ik dat! Zelfs terwijl ik...