En dan is het moment aangebroken dat je op zoek gaat naar dé perfecte kinderwagen. Je loopt een grote kinderwarenhuis binnen en wordt overrompeld door zoveel keus dat je niet meer zo goed weet waar je moet beginnen. Welk merk mag het worden? Wat zijn de hippe kinderwagens van dit moment? Gaat de voorkeur uit naar een Stokke (lees de Stokke Trailz blog van Tamara),  Quinny, Joolz of liever de Bugaboo of een ander mooi merk?

Lees hier alles over dé kinderwagen trends >>

Welke kinderwagen voor jou en je kind geschikt is hangt af van een aantal factoren. Wil je bijvoorbeeld kleine tochtjes door de stad gaan maken of een boswandeling? Is het wiegje groot genoeg waar de baby straks in moet liggen? Welke kinderwagen past het bij jou? Een goede kinderwagen is veilig, comfortabel voor je kindje en kan meerdere soorten terrein berijden. Voor het gemak is de kinderwagen gemakkelijk in de klappen en natuurlijk moet die er ook leuk uitzien. Ga je voor een oranje, blauwe of een stoere bruine of zwarte kinderwagen?

De meest trendy kinderwagens >>

Lees ook: Veilig en beschut met de Dooky cover >>

Hippe kinderwagens

hippe kinderwagens, hippe kinderwagens 2021, kinderwagens 2021, de nieuwste kinderwagens
De kinderwagens van boven naar beneden

Bugaboo Lynx 2-in-1

Cybex 2 in 1 kinderwagen

Joolz Geo2

Joolz Day+

Easywalker roze

Xadventure #budgettip

Ding Fenix grey


Kinderwagen budget tip minder dan €250,-

Onze ultieme kinderwagen budget tip is deze kinderwagen. inclusief reiswieg én autostoeltje!

De ComfyNest® Kinderwagen 3 in 1: Dankzij zijn handige design kan je kinderwagen in een handomdraai omtoveren tot autozitje of kinderstoeltje. Je kan hem al even eenvoudig opvouwen en overal mee naartoe nemen. Verder is hij ook uitgerust met een grote opslagmand, zonnekap en zelfs een bekerhouder, alles in één dus!


hippe kinderwagens, hippe kinderwagens 2021, kinderwagens 2021, de nieuwste kinderwagens, joolz kinderwagens
hippe kinderwagens, hippe kinderwagens 2021, kinderwagens 2021, de nieuwste kinderwagens, joolz kinderwagens

LEES OOK: