Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Hippe kinderwagens

En dan is het moment aangebroken dat je op zoek gaat naar dé perfecte kinderwagen. Je loopt een grote kinderwarenhuis binnen en wordt overrompeld door zoveel keus dat je niet meer zo goed weet waar je moet beginnen. Welk merk mag het worden? Gaat de voorkeur uit naar een Stokke (lees de Stokke Trailz blog van Tamara),  Quinny, Joolz of liever de Bugaboo of een ander mooi merk?

Welke kinderwagen voor jou en je kind geschikt is hangt af van een aantal factoren. Wil je bijvoorbeeld kleine tochtjes door de stad gaan maken of een boswandeling? Is het wiegje groot genoeg waar de baby straks in moet liggen? Welke kinderwagen past het bij jou? Een goede kinderwagen is veilig, comfortabel voor je kindje en kan meerdere soorten terrein berijden. Voor het gemak is de kinderwagen gemakkelijk in de klappen en natuurlijk moet die er ook leuk uitzien. Ga je voor een oranje, blauwe of een stoere bruine of zwarte kinderwagen?

ster

hippe kinderwagens, Quinny buxx, quinny mood, quinny kinderwagens

De Quinny Buzz Xtra 4 ziet er niet alleen stoer en strak uit, maar is ook erg functioneel. De kinderwagen biedt je het gemak waar je op zit te wachten. De Buzz Xtra 4 rijdt net zo gemakkelijk over onverharde wegen als over verharde wegen. De zwenkwielen zijn heel soepel om de meest scherpe bochten te nemen. Voor de rechte stukken kun je de wielen vastzetten. Het opvouwsysteem is erg praktisch. Door één druk op de knop kun je de wagen volledig in- en uitvouwen. Door de verstelbare duwstang neem je, ongeacht je lengte, altijd een gezonde houding aan. De zachte zitting en de XL zonnekap geven je kindje optimaal comfort.

De Quinny opvouwbare kinderwagenbak biedt optimaal comfort en wordt standaard geleverd inclusief een comfortabel matrasje. De grote zonnekap zorgt ervoor dat je kindje in elke weerssituatie optimaal wordt beschermd. Ben je van plan op om op reis te gaan? De reiswieg vouw je eenvoudig in elkaar zodat je de wieg makkelijk mee kunt nemen. Een absolute topper onder de kinderwagens!

Bekijk en shop hier >>> 

ster

 BABYLABEL, Babyspullen, babymusthaves, Hippe kinerwagens

1. De kinderwagen Joolz Day is comfortabel, zowel voor jou als voor je kindje. In de ruime, hoge wieg komt je kindje niets tekort. Dankzij de verstelbare duwbeugel loop je altijd heel prettig achter de wagen, hoe lang je ook bent.

2. De QuinnyMoodd 4-wieler – Novel nile is een stijlvolle en functionele wandelwagen in een. Als je van design houdt, kom je vanzelf bij de Moodd uit.

3.  Met deze Bugaboo Cameleon³ by Diesel en de bijbehorende stoere accessoires ben je er helemaal klaar voor om op pad te gaan.

4. Het in hoogte verstelbare zitje van de iconische Stokke Xplory brengt je kindje dichter bij jou. Dat bevordert de interactie, terwijl je samen de wereld verkent.

5. De Mima Kobi Flair is een echte designwagen die met je kind meegroeit. Kenmerken is het schelpvormige zitje van leerachtig, slijtvast kunststof.

6. De Oyster 2 is ideaal voor ouders die de kinderwagen zowel in de stad als ‘off-road’ willen gebruiken.

ster lang

BABYLABEL, Baby collages, Hippe kinderwagens

2. De QuinnyMoodd 4-wieler – Red rumour is een stijlvolle en functionele wandelwagenen helemaal prachtig in deze kleur!

1.+3. Met de grote beschermende reiswieg met luxe bekleding zorgt de Stokke Crusi voor een ultra comfortabele wandeling met je baby

4. De Quinny Moodd 4-wieler – Pink passion is een stijlvolle en functionele wandelwagen in 1. Deze kinderwagen is voorzien van veel handige en slimme functies

5. Strak vormgegeven en veelzijdig, dat is de nieuwe Igo ten voeten uit. De Mutsy Igo heeft een volledig verstelbare zit en kan heel compact worden opgevouwen

6. De Mima Kobi Flair is een echte designwagen en past helemaal bij moderne ouders die stijlvol in het leven willen staan.

ster lang


Comments are closed.

Back to Top ↑