De geboorte van jouw kindje is belangrijk nieuws wat je aan iedereen wilt laten weten. En hiervoor ga je natuurlijk op zoek naar de mooiste, de leukste, originele en hippe geboortekaartjes.  Bij de geboorte van je kindje komt een heleboel kijken. Niet alleen tijdens je zwangerschap moet je aan een hoop praktische zaken denken, ook na de geboorte valt er nog veel te regelen. Eén van die dingen die je moet regelen is het maken van je geboortekaartjes.

Lees ook: zelf je kaartje samenstellen >>

Bekijk ook: de leukste newborn kleding >>

Hippe geboortekaartjes online bestellen

Je kunt ervoor kiezen om de kaartjes te bekijken bij een drukkerij, maar je kunt er ook voor kiezen om je geboortekaartjes online te bestellen. Kies je dan een geboortekaartje uit een bestaande collectie. Of wil je liever je eigen kaartje ontwerpen met bijvoorbeeld een foto van je pasgeboren baby. En dan moet je nog samen met je partner een keuze maken uit verschillende thema’s als hip, klassiek of stoer voor jongens en meisjes.

Gratis proef geboortekaartje

Heb je eenmaal een mooi kaartje uitgekozen dan wil je er natuurlijk ook zeker van zijn dat het kaartje geheel naar wens is. Meestal kun je online een proefkaartje bestellen, zo kun je op je gemak thuis beoordelen of je geboortekaartje helemaal naar wens is, of dat je toch nog wat wilt veranderen. Dat is zeker een aanrader om te doen.

Hippe geboortekaartjes

Lief Leuk en eigen geboortekaartjes

Woehoe, je bent zwanger. Leuk én spannend. Je mag ook een heleboel gaan regelen. Van babykamer tot geboortekaartjes! Heb je al een idee wat voor soort kaartje je wilt? Bij Lief Leuk & Eigen vind je heel veel originele geboortekaartjes, allemaal even hip. Het leuke is dat de collectie bestaat uit verschillende stijlen en soorten. Je vindt er zowel lieve (en ook stoere) geboortekaartjes voor meisjes als stoere (en ook lieve) geboortekaartjes voor jongens!

ster

geboortepost. geboortepost.nl, hippe geboortekaartjes, leuke geboortekaartjes, persoonlijke geboortekaartjes, babylabel

Geboortepost

Tijdens je zwangerschap is het natuurlijk een uitdaging om op zoek te gaan naar hét mooiste geboortekaartje om straks de geboorte van jullie baby aan te kondigen. Misschien weet je zelfs al de naam voor jullie kleintje en deze mag duidelijk zichtbaar op het kaartje komen te staan. Hiervoor ga jij natuurlijk op zoek naar een heel bijzonder geboortekaartje voor een heel bijzonder kindje!

Bij Geboortepost.nl vind je hippe geboortekaartjes en veel bijzondere geboortekaartjes die anders zijn dan de meeste kaartjes. Unieke ontwerpen die exclusief verkrijgbaar zijn. Daarnaast zorgen de laagste prijs garantie, persoonlijke en een razendsnelle service plus de jarenlange ervaring ervoor dat jij met een gerust hart hier jouw bijzondere kaartjes kunt bestellen.

ster

hippe geboortekaartjes

Hippe geboortekaartjes voor babyjongens en babymeisjes

Wow, wat een uitgebreid assortiment geboortekaartjes hebben wij gespot. Het super enthousiaste team van Hippe-Geboortjekaartjes.nl heeft een extra zintuig als het gaat om het spotten van nieuwe trends. Hieronder vind je de vier populairste categorieën van dit moment:

  1. Zelf je geboorte kaartje maken: Ontwerp eenvoudig je eigen babykaartje en gebruik de elementen als een meetlintje, extra hartjes en diertjes. Pas ook het lettertype aan en creëer zo precies het kaartje dat jij wil.
  2. Geboortekaartje met je eigen foto: Hoe leuk is het om jouw pasgeboren zoontje of dochtertje meteen te showen aan je vrienden en familie? Maak een mooie foto van je kindje en zet ‘m op een geboortekaart. Dan heeft iedereen meteen ook de eerste foto om te bewaren.
  3. Vintage geboortekaartje: Helemaal hip zijn de kaartjes met een vintage-look of een geboortekaartje met vintage silhouet afbeeldingen van antieke kinderwagens of oldtimers. Speciaal voor de vintage lovers!
  4. Langwerpige geboortekaartjes: Rechthoekige kaartjes, zowel staand als liggend, zijn een trend die je steeds meer terugziet. Leuk, want het maak je kaartje nog origineler. Ook kun je vaak de foto van je kindje mooi invoegen.

TIP: Bedenk goed of je helemaal zelf een kaartje wil ontwerpen of dat je een bestaand ontwerp aan wilt passen. Daarna kun je een voorbeeld maken van jouw favoriete geboortekaartje en voor €1,- een proefdruk van laten maken. Zo weet je zeker dat jouw kaartje precies eruit ziet zoals jij verwacht en kun je de hele wereld laten weten dat jouw kleintje geboren is.

ster

Unieke kaartjes van hipDesign

Uniek en hip! Bij hipDesign vind je de meest prachtige geboortekaartjes. Van stoere designs tot super gaaf en hip. Van kleurrijk tot heel strak of klassiek. Elke week maakt dit team van 6 vrouwen nieuwe designs voor de collectie jongens- en meisjes geboortekaarten. Uiteraard volgens de laatste trends, maar ook lekker hip met een eigen stijl, een stijl die je alleen bij hipDesign terug vindt.

Maar niet alleen voor geboortekaartjes kan je hier terecht, maar ook uitnodigingskaartjes (denk aan de eerste verjaardag van je spruit) of wens- of trouwkaarten. Bekijk snel de prachtige hipDesign kaarten.

ster

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.