online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Babyschoentjes shoesme-hippe-babylaarsjes-eerste-loopschoentjes-babyschoentjes

Published on januari 10th, 2017 | by Babylabel

0

De eerste stapjes op hippe babylaarsjes

Zo spannend … wanneer gaat je kleine meisje haar eerste stapjes zetten. Dit is echt een mijlpaal in haar jonge leventje en meteen ook een grote mijlpaal in jouw leven ;-). Zo leuk om te zien hoe ze voorzichtig probeert langs de rand van de tafel, in de box en langs de bank te lopen om daarna ook echt haar eerste stapjes ‘los’ in deze wereld te zetten.

De eerste stapjes

Bij deze eerste stapjes horen ook goede schoentjes, maar wat zijn nu echt goede babyschoentjes? Shoesme heeft speciaal hiervoor BABY-PROOF® Smart ontwikkeld. Een licht buigzaam schoentje wat 100% is afgestemd op babyvoetjes. Babyvoetjes bestaan voornamelijk uit kraakbeen en de botstructuren worden pas in het eerst jaar echt gevormd. Hierdoor zijn de voetjes nog zacht en buigzaam en is de vorming en groei gemakkelijk te beïnvloeden. Deze eerste stapschoentjes begeleiden jouw kleintje van kruipen naar lopen. Klaar om al stappend op avontuur te gaan!

shoesme-hippe-babylaarsjes-eerste-loopschoentjes-babyschoentjes

Hippe babylaarsjes voor Femke

Femke is een beginnende loper. Zij heeft haar eerste stapje al gehad, maar is nog volop in beweging en ontwikkeling om het lopen flink onder de knie te krijgen. Deze hippe babylaarsjes van Shoesme komen goed van pas.

Het bovenwerk van de laarsjes is gemaakt van cognackleurig leer. De laarsjes zijn voorzien van franjes met gouden sterren en hebben een soepele antislip zool. De laarsjes voelen heel zacht aan en de binnenkant is gevoerd met zachte teddy. Er zit een uitneembaar voetbed in, handig, want zo kun je goed zien of de schoentjes de juiste maat hebben voor deze kleine voetjes. Met de ritssluiting aan de binnenkant trek je de laarsjes aan. Ze passen helemaal precies om de beentjes van Femke.

Na het aandoen van de laarsjes bij Femke loopt ze er zo op weg. Ze hoeft helemaal niet te wennen en eerlijk gezegd loopt ze er geweldig op. Het lijkt alsof ze goed grip heeft op de vloer. Overal waar ze loopt zie je het schoentje meebewegen met de voet. Je ziet gewoon dat de afwikkeling van de voet goed gaat.

Naast dat ik helemaal weg ben van deze geweldige laarsjes, ben ik er ook van overtuigd dat deze laarsjes goed zijn voor de ontwikkeling van de voetjes van Femke! Een absolute aanrader wanneer je op zoek bent naar de juiste schoentjes voor de voetjes van jouw kleintje!

noeser-noeser-review-babylabel

Jurkje en legging by nOeser – laarsjes by ShoesmeComments are closed.

Back to Top ↑