Het mooiste van Little Dutch voor je babyboy

3 januari 2023

Wanneer je een baby verwacht of wanneer je net een kersverse ouder bent geworden wil je alleen het aller beste, zachtste en mooiste voor je kleintje. Met de babykleding van Little Dutch zit je zeker weten helemaal goed. Ze hebben diverse collecties en prachtige thema’s dus keuze voor iedereen. Naast kleding hebben ze ook een uitgebreide collectie speelgoed, slaapkamer accessoires en nog heel veel meer voor je babyboy..

little dutch

Little Dutch vintage collectie
Little Dutch kledingcollectie
Het mooiste houten speelgoed van Little Duthc

Babykleding van Little Dutch

Bij Little Dutch vind je zachte en neutrale babykleding vanaf maat 50 tot en met maat 80. Onze collectie babykleding bestaat uit babyjasjes, boxpakjes, baby t-shirts, babybroekjes, rompers, babymutsjes, babyslofjes en babybadjasjes.  

De babykleertjes van Little Dutch zijn gemaakt van katoen, wat zorgt voor een goede luchtdoorlaatbaarheid. Ook voelen ze lekker zacht aan en zitten ze heel comfortabel voor jouw baby of dreumes.

Zorg dat jouw baby goed gekleed is

Het kiezen van de juiste kleding voor een newborn kan best lastig zijn. Je wilt je baby niet te warm kleden, maar zeker ook niet te koud. Het is daarom aan te raden verschillende laagjes kleding te kiezen. Zo kan je zelf goed in de gaten houden of jouw baby niet te warm of koud heeft. Je kan dan makkelijk een laagje kleding uit of juist aan doen.

Babyboys

Het allermooiste voor kleine baby jongetjes van Little Dutch.. Bekijk de sfeerimpressies en waan je in de heerlijke wereld van kleine babyboys. De schattigste kleding, mooiste (kraam)cadeautjes, prachtige babykameraankleding en nog heel veel meer.

Shop hier Little Dutch babyboy kleding

Sweet dreams

De mooiste en zachtste dekbedovertrekken, dekentjes, hoeslakens, lakentjes, slaapzakjes, en bedomranders voor jouw babyboy. Geheel in thema naar wens te stylen maar je kunt het ook heel goed met de andere thema’s mixen en matchen.

Babykamer in Sailors Bay Thema

Speelgoed voor je kleintje

Het is belangrijk om te beslissen wat jij graag wilt voor jouw baby of kindje. Elk speelgoedje zorgt voor een andere stimulans en prikkel. Bij Little Dutch vind je houten speelgoed, zacht speelgoed, babygyms, loopfietsjes, badspeelgoed, spellen, puzzels en speelgoed voor onderweg.

Shop hier het leukste speelgoed

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
wasbare-luier

Wasbare luiers: de voor- en nadelen

Als ouder ben je constant bezig met het maken van keuzes voor je kinderen. Welke kleren krijgen ze aan in...