hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Mama

Published on maart 15th, 2017 | by Robin

0

Het beste voor je kind: “Misschien word ik ooit wel oma van een robotje”

Gisteren was er een nieuwe aflevering van het programma ‘het beste voor je kind’. Hierin wordt de opvoeding van ouders in beeld gebracht. Maar dit zijn niet de opvoedingen die voor iedereen normaal zijn.

Een van de stellen die hier aan mee doen zijn Carl en zijn vrouw. Zij hebben een kindje van drie jaar. De gehele opvoeding van haar staat in het teken van robots. In huis hebben zij een huisrobot. De ouders willen de kleine graag voorbereiden op de toekomst waarin er alleen maar robots zijn. ‘Het kan heel goed zijn dat mijn dochter later thuis komt met een robot en daar verkering mee heeft. Dat is in de toekomst helemaal niet gek.’ De moeder voegt daar nog aan toe: ‘Wellicht word ik ooit wel oma van een robotje’. Het speelgoed waar de 3-jarig mee speelt is altijd technisch speelgoed. Muziek maken bijvoorbeeld doen ze door de techniek te gebruiken.

Geen privacy meer

Ook denken deze ouders dat hun kleine meisje geen privacy meer heeft in de toekomst. Elke dag wordt er daarom gefilmd over hoe en wat Yuziana alles doet. Daarna wordt het filmpje met elkaar bekeken en op het YouTube kanaal gezet van Yuziana. Ook hierin willen ze haar laten zien dat de toekomst anders gaat zijn. Een voorbeeld die zij ook nog noemen is dat werk voor mensen er in de toekomst minder gaat zijn omdat robots alles gaan overnemen, en dat zelfs geld wellicht niet meer bestaat.

Wat vinden jullie van techniek bij je kinderen? Houd je het toch zo lang mogelijk af, of ga je jouw kinderen direct met techniek opvoeden? Bij ons is het nog een beetje de vraag. Opvoeden met robots vinden wij wat ver gaan, omdat wij denken dat het sociale aspect en het kinds zijn in het begin heel erg belangrijk is. Natuurlijk zie je dat kinderen steeds sneller een mobiel krijgen bijvoorbeeld of goed om kunnen gaan met een iPad. Maar toch, opvoeden met robots gaat ons nog een beetje ver.

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/het-beste-voor-je-kind/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/het-beste-voor-je-kind
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242