HELLO BABY – hippe baby musthaves

5 mei 2021

Ben jij, net als wij, ook iemand die altijd op zoek is naar leukste webshops met hippe en unieke musthaves voor kinderen? Wij vinden het heerlijk om op zoek te gaan naar dat ene, speciale cadeau voor onze kindjes of juist om weg te geven aan een lieve vriendin, zus of collega. We hebben nu een super toffe webshop ontdekt: Hello Baby! 

Hello Baby

Hello Baby is de prachtige webshop van Mieke. Zij is zelf moeder van 2 kinderen en altijd op zoek naar de leukste nieuwigheden (en dat lukt haar heel goed!). Zij is constant bezig om net dat leuke, unieke item te vinden die je niet in elke grote keten kan vinden. Heerlijk! Want hierdoor weet je zeker dat jij een uniek product gevonden hebt wanneer je bij Hello Baby op de site kijkt en shopt.

hello baby, hellobaby, babyshop, baby webshop, baby musthaves, baby gifts, babycadeautjes, babymusthaves

Unieke musthaves voor baby en kleine kinderen

Ga er maar voor zitten, want in deze webshop ben je wel eventjes zoet. Sowieso voor alle babyspullen is dit de shop waar je moet zijn, je kunt je lijstje in één keer afvinken. Met een uitgebreid assortiment van babykamer meubels en kinderkamer accessoires, beddengoed, fijne babynestjes, bijzonder houten speelgoed, mooie baby- en kindercadeautjes ga je hier sowieso slagen. Maar er is nog veel meer, je kunt hier ook terecht voor allerlei leuke kleertjes voor baby en kind. Maar ook zelfs wanneer je wilt twinnen met je dochter kun je een heel speciaal shirt laten maken. Hoe leuk is dat voor vaderdag en moederdag of als kraamcadeau!?

Speelnesten verkrijgbaar in diverse kleuren

Persoonlijk cadeau met naam

Voor een kraamcadeau wil je graag met een leuk en bijzonder cadeau aankomen om de kersverse ouders en de baby te verrassen. En natuurlijk zoek je dit cadeau met veel zorg uit en wil je dat het in de smaak valt. Met een gepersonaliseerd cadeau zit je altijd goed. Iedere moeder en vader vindt het leuk om een cadeau te ontvangen met de naam van haar kleintje erop. Dit bijzondere cadeau wordt dan ook met zorg bewaard voor later. Bij Hello Baby worden veel van deze persoonlijke cadeautjes met de hand gemaakt op bestelling en kan je personaliseren naar eigen smaak. Succes verzekerd!

GA NAAR DE SHOP

Mijn favoriete kraamcadeau: een geboortetoren met naam en geboortedatum van de baby

babyschommel, baby schommel, schommel kind in huis

Schommelen is leuk en rustgevend! 

cocoon bed, babywiegje, hello baby, babymeubeltjes, hello baby, hellobaby, babyshop, baby webshop, baby musthaves, baby gifts, babycadeautjes, babymusthaves

Cocoon bedje

babyfeest viltjes, babykaartjes, hello baby, hellobaby, babyshop, baby webshop, baby musthaves, baby gifts, babycadeautjes, babymusthaves

Babyfeest viltjes

kartonnen wiegje, babywieg, babyspullen

Papercrib wiegje: handig en duurzaam

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderopvang

De keuze tussen crèche en kinderopvang: een belangrijke beslissing

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, zeker wanneer het gaat om de zorg en opvoeding. Een...
DSC05746

Review – Urban Iki fietstoel

Sinds de zwangerschap lukt het mij niet meer, lekker samen fietsen. Dat vind ik erg vervelend! Maar ik kijk er...
lotus-design-n-print-GnTYktHvNV8-unsplash

Met deze 5 dingen zorg jij voor een prachtige kamer voor jouw baby

Voor aanstaande ouders is het inrichten van de babykamer een van de leukste taken om uit te voeren. Het creëren...