online baby magazine, baby tijdschrift, mamamagazine, mamablogs, babylabel, baby magazine, babymusthaves, alles voor baby's ,alles over baby's, 24baby, ontwikkeling baby, zwanger, zwangerschap, mumtobe, babyblog, zwangerschapsblog, baby meisje, zwanger van een baby meisje, baby meisjesnamenbabyjongen, babyboy, hippe babykleding, meisjesmama, babykleding, blogs, mamablogs, babylabel, jonge ouders,


Lifestyle hartje amsterdam, hartje amsterdam sieraden

Published on mei 1st, 2019 | by Colinda

0

♡ Hartje Amsterdam sieraden ♡

Doe jij waar je echt Happy van wordt? Lotte heeft het roer compleet omgegooid en is voor haarzelf begonnen, na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt. Nu maakt ze sinds 2014 bijzondere, gepersonaliseerde sieraden in Hartje Amsterdam.

Lees ook de Hartje Amsterdam review op Boyslabel >>

Hartje Amsterdam

Op de yogamat op Bali is Hartje Amsterdam ontstaan. Het roer ging om. Lotte besloot te gaan doen waar zij echt happy van word. En dat is precies wat zij met Hartje Amsterdam wil meegeven. Volg je hartje. Geloof in jezelf! In Hartje Amsterdam maakt zij unieke en betaalbare sieraden. Gepersonaliseerd met een betekenisvolle boodschap. Zo draagt iedere armband een klein verhaaltje. En ze slaat het er met liefde en een hamer in.

Gepersonaliseerde sieraden

Het is leuk om te weten dat iedere armband een klein verhaaltje mee draagt. Deze teksten worden er met veel liefde door Lotte met een hamer ingeslagen, hierdoor is ieder sieraad uniek. Verkrijgbaar in de kleuren zilver (rvs), goud (messing) & rosé (koper). Er passen 20 tekens op: tekst, cijfers & symbooltje. Een superleuk cadeau voor jouw Supermom op Moederdag (of voor jezelf als Supermom)!

Inmiddels worden er in het atelier ook armbandjes voor kids en naamtouwtjes gemaakt. Wie kent deze witte letterkraaltjes niet? Het heeft iets nostalgisch, maar ook modern door de rode en zilveren kraaltjes. Hartje Amsterdam is er om vrouwen te laten stralen en ze te inspireren hun hart te volgen.

Bekijk en shop deze bijzondere sieraden by Hartje Amsterdam

hartje amsterdam, hartje amsterdam sieraden, gepersonaliseerde armbanden

WINACTIE: the best mom in de world ♡

12 Mei is het Moederdag! Wil jij jezelf of een andere super mom verwennen met een gepersonaliseerd armbandje? Plaats je bestelling voor 6 mei en het is op tijd voor Moederdag✨ Of doe mee met onze winactie en maak kans op een armbandenset voor jezelf!

Wij hebben al eerder een mooie set Hartje Amsterdam armbanden mogen reviewen en zijn super enthousiast! Omdat wij vinden dat iedere moeder zichzelf af en toe moet verwennen gaan wij een mama blij maken met  een Mantra-armband & een Naamtouwtje. Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij wilt winnen of like & share de winactie op Boyslabel Facebook of Boyslabel Instagram. De naam van de gelukkige winnaar staat 6 mei hier op Boyslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaar is:WithlovePatricia (instagram), Gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com met je adresgegevens. Dan laten wij je weten hoe jij deze prachtige armbanden set kunt ontvangen. Heel veel plezier ermee met dit mooie cadeau en alvast een fijne moederdag!

hartje amsterdam, hartje amsterdam sieraden

Heel speciaal: de eerste Moederdag >>

 Comments are closed.

Back to Top ↑