The Dreamstore – handgemaakte baby kleding

18 april 2021

Ik weet het nog heel goed, toen mijn dochter werd geboren wilde ik haar de mooiste kleertjes aandoen. Er komt natuurlijk veel kraamvisite om je kleine wondertje te bewonderen en dan wil je natuurlijk pronken met je baby. Maar ik vond het ook belangrijk dat ze comfortabele kleding aan had. Handgemaakte baby kleding is altijd prachtig en uniek, dus dat heeft zeker mijn voorkeur. Je kan je wel voorstellen hoe blij ik werd (en een beetje jaloers) toen ik deze nieuwe webshop spotte: The Dreamstore!

Handgemaakte baby kleding

Het zat er al vroeg in bij de eigenaresse van The Dreamstore. Haar kleding werd vroeger gemaakt door haar moeder zelf, terwijl het destijds helemaal niet hip was om zelf kleding te maken, maar ze droeg wél iets origineels en het was gemaakt met heel veel liefde! Ook bij eigenaresse Noortje zit de creativiteit heel diep. Nadat ze een creatieve opleiding gevolgd had, is ze op een kantoor gaan werken. Om haar creativiteit ten volle te benutten is ze een eigen webshop begonnen. Eerst met speelgoed en babykamer accessoires, nu ook met handgemaakte baby kleding. En nu is het de beurt aan Noortje  om heel veel liefde in die prachtige kleding te stoppen.

The Dreamstore, handgemaakte baby kleding, unieke babykleertjes, babylabel, hippe baby webshop, handgemaakte babykleding baby meisje, babyjongen kleding handgemaakt, duurzame babykleding

The Dreamstore

In de prachtige webshop van The Dreamstore vind je handgemaakte babymode en kindermode voor jongens en meisjes, van baby tot ongeveer 10 jaar. Wat extra bijzonder is, zijn de unieke stoffen die ze gebruikt voor haar ontwerpen. Ze komen van over de hele wereld én alles is maatschappelijk verantwoord geproduceerd.

Dat gecombineerd met de betaalbare items maakt dit echt een gedroomde en geliefde webshop. Met deze handgemaakte babykleding en kinderkleding heb je echt iets leuks en unieks voor je kleintje. We love it!

Handgemaakte baby en kinderaccessoires

Naast kleding shop je hier ook super hippe baby- en kinderaccessoires om de look van je kleintje af te maken. Denk aan speenkoorden in pasteltinten of juist monochroom, natuurrubber spenen, knuffeldoekjes, haarbandjes maar ook rugzakjes en tassen. Alle items passen qua stijl bij elkaar en zijn super leuk om de outfit van je baby compleet te maken.

Gepersonaliseerde kleding: leuk als cadeautje

Deze accessoires zijn super leuk om als kraamcadeautje te geven natuurlijk! Of wat denk je van een gepersonaliseerd shirtje om te geven bij de geboorte van een baby. Succes gegarandeerd!

The Dreamstorem handgemaakte baby kleding, unieke babykleertjes, babylabel, hippe baby webshop

Handgemaakte babykleding met korting

Speciaal voor onze bezoekers van Babylabel hebben wij een super leuke kortingscode van The Dreamstore gekregen om te delen met jullie. Je krijgt 10% korting op alles in de shop met de kortingscode: BL2021 

Neem snel zelf een kijkje in The Dreamstore:

 SHOP HIER

LEES MEER:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image-5

FOCUS OP BIJZONDERE VERVOERSTECHNIEKEN

De babymarkt lijkt met een inhaalslag bezig te zijn. Na een aantal door de pandemie mindere economische jaren ontvingen we...
image-4

Ergobaby lanceert de supercompacte draagzak AWAY

Wanneer je kindje andere plannen heeft…. Ouders weten het maar al te goed: flexibiliteit en aanpassingsvermogen zijn dan aan de...
babyboekjes voorlees boek

Boekreview – Slaap lekker Pieter!

Voorlezen is zo belangrijk voor de taalontwikkeling van je kind! Al vanaf jongs af aan is het erg goed om...