hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby the dreamstore, handgemaakte baby kleding, originele babykleertjes

Published on juli 12th, 2018 | by de Redactie

0

The Dreamstore – handgemaakte baby kleding

Ik weet het nog heel goed, toen mijn dochter werd geboren wilde ik haar de mooiste kleertjes aandoen. Er komt natuurlijk veel kraamvisite om je kleine wondertje te bewonderen en dan wil je natuurlijk pronken met je baby. Maar ik vond het ook belangrijk dat ze comfortabele kleding aan had. Handgemaakte baby kleding is altijd prachtig en uniek, dus dat heeft zeker mijn voorkeur. Je kan je wel voorstellen hoe blij ik werd (en een beetje jaloers) toen ik deze nieuwe webshop spotte:The Dreamstore!

handgemaakte baby kleding

Handgemaakte baby kleding

Het zat er al vroeg in bij de eigenaresse van The Dreamstore. Haar kleding werd vroeger gemaakt door haar moeder zelf, terwijl het destijds helemaal niet hip was om zelf kleding te maken, maar ze droeg wél iets origineels en het was gemaakt met heel veel liefde! Ook bij eigenaresse Noortje zit de creativiteit heel diep. Nadat ze een creatieve opleiding gevolgd had, is ze op een kantoor gaan werken. Om haar creativiteit ten volle te benutten is ze een eigen webshop begonnen. Eerst met speelgoed en babykamer accessoires, nu ook met handgemaakte baby kleding. En nu is het de beurt aan Noortje  om heel veel liefde in die prachtige kleding te stoppen.

The Dreamstore

handgemaakte baby kleding

In de prachtige webshop van The Dreamstore vind je handgemaakte babymode en kindermode voor jongens en meisjes tot ongeveer 2,5 jaar. Wat extra bijzonder is, zijn de unieke stoffen die ze gebruikt voor haar ontwerpen. Ze komen van over de hele wereld én alles is maatschappelijk verantwoord geproduceerd. Dat gecombineerd met de betaalbare items maakt dit echt een gedroomde en geliefde webshop. Met deze handgemaakte babykleding en kinderkleding heb je echt iets leuks en unieks voor je kleintje. We love it!

Naast kleding shop je hier ook super hippe baby- en kinderaccessoires om de look van je kleintje af te maken. Denk aan speenkoorden in pasteltinten of juist monochroom, natuurrubber spenen, knuffeldoekjes, haarbandjes maar ook rugzakjes en tassen. Alle items passen qua stijl bij elkaar en zijn super leuk om de outfit van je baby compleet te maken.

Deze accessoires zijn super leuk om als kraamcadeautje te geven natuurlijk! Of wat denk je van een gepersonaliseerd shirtje om te geven bij de geboorte van een baby. Succes gegarandeerd!

Neem snel zelf een kijkje in The Dreamstore!

The Dreamstorem handgemaakte baby kleding, unieke babykleertjes, babylabel, hippe baby webshopThe Dreamstorem handgemaakte baby kleding, unieke babykleertjes, babylabel, hippe baby webshop

The Dreamstorem handgemaakte baby kleding, unieke babykleertjes, babylabel, hippe baby webshop

 

Bekijk meer baby kleding >>

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑