GREENTOM CLASSIC

4 november 2016

Zijn jullie al bekend met de meest comfortabele, duurzame en betaalbare kinderwagen van de wereld?

Alle Greentom producten zijn 100% groen. Alle materialen zijn duurzaam. Stoffen zijn volledig natuurlijk of gemaakt van gerecyclede drinkflessen. Greentom produceerd over de hele wereld. Dat beperkt de impact op het milieu van verzending. Het betekent ook dat de kinderwagens gemaakt zijn van natuurlijke en gerecyclede bronnen uit de buurt. En dat stimuleert ook de lokale economie. Ze hebben niet voor niks de Reddot , Best of the best design award 2016 gewonnen .

greentom-hippe-kinderwagen-duurzaam

Greentom mee op reis

Een buggy nodig voor op vakantie? Deze prachtige Greentom Classic kan makkelijk mee op reis.

Wij waren al een tijdje op zoek naar de perfecte buggy om mee op reis te nemen. Persoonlijk vind ik deze wagen er erg exclusief uitzien. Tot nu toe heb ik er eigenlijk niemand anders mee gezien. De keus was oa hierdoor snel gemaakt. Na het zien van deze wagen was het voor mijn partner en mij duidelijk. Wij gaan voor de Greentom.

Zo gezegt zo gedaan wij namen hem mee naar onze vakantie bestemming. En ik kan je vertellen dat we er super blij mee zijn. Ik zal even onze bevindingen met jullie delen.

Onze zoon Silas is nu 2,5 jaar en ik merk dat veel buggys te klein zijn voor hem. In deze Greentom Classic past hij perfect in, en heeft zelfs nog genoeg beweeg ruimte. Wat ik ook erg grappig vond is dat hij er al helemaal zelf in en uit kan en dat vindt hij fantastisch om te doen. Ja hij word al een grote jongen!

De wagen is súper licht (7 kilo). Hij duwt echt heel erg fijn en is gemakkelijk met één hand te besturen. Ik kan er inmidels ook al truckjes mee. Circus mama!

betaalbare-kinderwagen

Lichtgewicht en inklapbaar

Doordat hij zo licht is en makkelijk in te klappen is hebben wij hem meegenomen op vakantie. Hij mocht op de heen en terug vlucht netjes met ons mee tot aan de gate van het vliegtuig. Super, de kleine kon heerlijk comfortabel in de wagen blijven liggen totdat we ready to fly waren. Op het vliegveld kregen we tal van complimenten van stewardessen: ‘’wow, wat een mooie wagen is dat. ‘’ Ja een ding is zeker je hebt zeker veel bekijks met deze wagen.

Inklappen was nog nooit zo gemakkelijk. Zijkanten indrukken en de wagen naar voren duwen. Binnen één tel heb jij het voor elkaar. Je hebt er twee handen voor nodig, maar voor de rest is het piece of cake. Kijk daar houden we van. Het is meestal al een hele voorbereiding als je met een kleine uit huis gaat, dus dit maakt simpelweg het leven van een ouder net wat makkelijker.

greentom-kinderwagens
greentom
betaalbare-kinderwagen

greentom

duurzame-kinderwagen

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Eerste dag naar de opvang: alles wat je baby nodig heeft volgens een kinderverzorgster 

Instappen in een opvang of kleuterschool gebeurt traditioneel vaak na een schoolvakantie. Als nieuwe ouder is het vaak een uitdaging...
1

Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De...
20240217_121600-kopie

Negenmaanden beurs

Yes! Deze editie gingen wij naar de Negenmaanden beurs! Het was altijd wel een bucketlist ding, de Negenmaanden beurs. En...