hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Babyschoentjes gratis babyproducten testen, testmoeders gezocht, babyschoentjes testen

Published on oktober 14th, 2019 | by de Redactie

0

Gratis baby producten testen: SHOESME schoentjes

Regelmatig krijgen wij gratis babyproducten die wij mogen testen. De uitgewerkte verslagen plaatsen wij op onder het kopje Reviews op Babylabel. Denk bijvoorbeeld aan: babykleding, babyproducten, babyspeelgoed, handige producten voor mama, maar bijvoorbeeld ook leuke uitjes, weekendjes weg, evenementen en attractieparken. Daarom zijn wij op zoek naar testouders! testmoeders

Gratis baby producten testen

Super leuk om allemaal gratis babyproducten te mogen testen en reviewen, maar je snapt dat wij dit nooit allemaal zelf kunnen doen. Wij zijn daarom op zoek naar jonge enthousiaste testouders die ons hiermee willen ondersteunen en het vooral ook heel leuk vinden om te doen. Heb jij een goede eigen mening die je dolgraag met anderen wilt delen? Dan word jij misschien wel een van onze testmoeders voor Babylabel! Leuk!

Wat verwachten wij van jou als testouder?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste testmoeders die graag gratis babyproducten en kinderproducten willen testen samen met je baby of dreumes, peuter of kleuter. Je kan goed schrijven (je schrijft leuk, boeiend en foutloos), want wij hebben een uitgebreid verslag nodig compleet met mooi en duidelijk fotomateriaal en een filmpje van het ontvangen product (minimaal 500 woorden). Je krijgt van ons een richtlijn met vragen voor het product, die wij graag in het verslag terug willen zien. Jij ontvangt het product gratis, in ruil voor beeldmateriaal van jouw kleintje met het product en een uitgebreid verslag.

LET OP: Het review verslag over het product met foto’s en filmpje waar jouw kleintje goed en duidelijk op staat komt op blijvend op onze site te staan. Dus als test moeder heb jij er geen problemen mee dat jouw kindje op Social Media en Internet komt te staan. Bij deelname aan onze zoektocht naar testmoeders ga jij hiermee akkoord.

gratis babyproducten testen

Test product: Shoesme kinderschoenen testen

Voor dit testpanel zijn wij op zoek naar 3 moeders die de nieuwste Shoesme baby- en kinderschoenen willen testen. Je krijgt jouw gewenste schoenen thuisgestuurd en jij gaat aan de slag om het product te testen. Binnen 7 dagen na ontvangst van de schoenen stuur jij ons het verslag met foto’s en filmpje.

Test moeders gezocht: Naar wie zijn wij op zoek?

  • Wij zoeken 3 mama’s of papa’s met baby’s en kleine kinderen (0-3 jaar)
  • Je vindt het leuk om jouw mening te geven en je ervaring te delen
  • Je hebt een vlotte pen
  • Kan goed foto’s en filmpjes maken
  • Geen probleem dat je kind op onze site en bij Shoesme en op Social Media komt

Shoesme kinderschoenen testmoeders gevonden!

Deze 3 testmoeders ontvangen iedere 1 paar Shoesme schoenen om te testen:

Staat jouw naam hierboven? Stuur dan snel een mailtje naar info@baby-label.com met de voorkeur van je schoenen, welke maat en naar welk adres deze gestuurd mogen worden. Dan is binnenkort jullie verslag te lezen op Babylabel. Veel plezier met testen!

Op Girlslabel zijn we ook op zoek naar testmoeders >>

En op onze site Boyslabel zoeken we ook testmoeders >>

gratis babyproducten testen

testmoeder gezocht, babylabel testmama, gratis babyprodcuten testen, babylabel, gratis babyschoentjes testen

 Comments are closed.

Back to Top ↑