hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby gifts

Published on september 1st, 2017 | by de Redactie

0

Het Goedgemerkt babypakket

Wanneer je net moeder bent geworden heb je jouw kleintje nog heel dicht bij je en geniet je volop van de bijzondere momenten samen. Speciaal voor die mooie momenten heeft Goedgemerkt een babypakket gemaakt! In het Goedgemerkt Babypakket zitten leuke mijlpaalkaarten, naamstickers én naamlabels. Super als kraamcadeau en praktisch om alle nieuwe spulletjes goed te merken met die handige labels. Maar ook om de belangrijkste momenten in de ontwikkeling van de baby te onthouden.

Mijlpaalkaarten

Het eerste vaste hapje, eerste nacht doorslapen, eerste lachje… dit zijn dé momenten in het leven van jouw kleintje die je beslist niet wilt vergeten. Met mijlpaalkaarten vergeet je deze bijzondere momenten nooit en beleef je keer op keer dit intense moment bij het zien van de mooie foto’s met de bijbehorende kaart. De 16 mijlpaalkaarten van Goedgemerkt kun je bewaren in het schattige bewaar mapje waarin ook de naamstickers en superzachte instrijklabels in verzonden worden. Zo weet je zeker dat je deze momenten nooit meer vergeet.

Goedgemerkt naamstickers

Maar ook wanneer je kindje (straks) naar het kinderdagverblijf of de gastouder gaat is het handig om zijn/haar items te labelen. Bij Goedgemerkt.nl kun je naamstickers en labels bestellen met de naam van je kind. Deze labels kleven op elk schoon en droog oppervlak en blijven daarna ook goed zitten. Ideaal voor de flesjes en drinkbekers, luierdoosjes, speentjes, tasje, schoentjes, slofjes en ga zo maar door. Speciaal voor kleertjes en knuffels kun je de superzachte instrijklabels gebruiken. Eigenlijk op alles wat gemerkt moet worden kun je de Goedgemerkt naamstickers plakken. Zo weet je zeker dat er niets mis kan gaan en je nooit meer iets kwijt bent.

Babylabel korting

Deze naamlabels zijn een musthave voor jou en je kids. Speciaal voor jou als volger van Babylabel, mogen we een korting geven van 20% op de gehele collectie!!  Gebruik hiervoor de kortingscode: GGBB2017 (actie geldig t/m 31-12-2018)

Shop hier >>>

 

BewarenBewaren

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
Google+1k
https://www.baby-label.com/goedgemerkt-babypakket/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter242
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook6k
  • Google+1k
    https://www.baby-label.com/goedgemerkt-babypakket
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter242