Dé oplossing en nooit meer iets kwijt!

2 oktober 2019

Omdat je het super druk hebt als mama, gebeurd het nog wel eens… Je laat per ongeluk ergens wat achter van je kleintje.. en komt hoofdschuddend en paniekerig thuis! Zijn of haar  tasje met spulletjes.. het oppas schriftje, de lievelingsknuffel van je kindje, het jasje noem maar op.. vergeten! Het gebeurd ons allemaal wel eens. my nametags

gepersonaliseerde naamstickers, my nametags

Gepersonaliseerde naamstickers

My Nametags heeft daar iets heel leuks op bedacht! Gepersonaliseerde naam stickertjes met vrolijke printjes, afbeeldingen en lettertypen die je helemaal zelf kunt samenstellen!

Waar wij ook enthousiast van werden is dat My Nametags ook rekening houdt met kindjes die allergieën hebben, zo kan je zelfs allergie labels samenstellen waardoor er minder snel wat fout kan gaan bij de voedingen van je kindje!

De belangrijkste items van je kindje kun je dus labelen met een vrolijke opvallende naamsticker, die je zowel gewoon kan inplakken als kan strijken, hoe handig!
Als je dan ooit wat vergeet, hoef je stukken minder bezorgd te zijn of het nog bij je kleintje terecht komt omdat de vinder contact met je kan opnemen!

Lees ook: deze naamlabels blijven wel zitten! >>

My Nametags, gepersonaliseerde naamstikckers

My Nametags

Leuk weetje is dat My Nametags is in 2004 opgericht door een papa die uit nood de kleding van zijn eigen kinderen moest labelen, sindsdien heeft hij zich ingezet om voor verschillende Europese landen deze leuke en kwalitatieve labels te creëren.

Wij mochten ze testen voor Babylabel en gingen daar enthousiast mee aan de slag!

Wanneer je naar de website van My Nametags surft kom je op een duidelijke en vrolijk ogende site, waar je heel eenvoudig aan de slag kunt gaan met het ontwerpen van de gepersonaliseerde naamstickers voor je eigen kleintje. Je kiest zelf welke gegevens je op de sticker wil laten plaatsen.

gepersonaliseerde naamlabels, stickers met naam

Persoonlijke stickers

Persoonlijk vond ik het erg handig om een telefoonnummer op de sticker te vermelden, zodat eventueel als we iets verloren zijn, de gene die het vind ons kan bellen.Op de foto heb ik het daarom geblurd maar je kan nog steeds zien hoe leuk de tags zijn!

Ik heb zelf gekozen voor de blauwe en een olifantje omdat dit me herinnert aan ons leuke geboorte kaartje. Je kan het dus zo leuk maken als je zelf wil!

We hadden de naamstickers na het ontwerpen en het ontvangen van de bevestiging al binnen 3 dagen in huis. De stickers komen in een handige bewaar envelop met duidelijke instructies.

De handige plakkers zijn bestand tegen de vaatwasser, magnetron en de wasmachine. Dat is wel erg fijn, ze zijn dus duurzaam. En ze zijn erg geschikt voor kleding, knuffels, spulletjes die meegaan naar de gastouder/ dagverblijf etc.

TIPS

Wat ik trouwens ook nog zeker wil gaan doen en andere ouders aanraad, is een sticker op een leuk bandje plakken als we een keer een dagje weg gaan. Mocht er ooit wat gebeuren/ wat je nooit hoopt maar wel eens hoort dan heb je meteen een handig naambandje!

Deze naamstickers zijn trouwens ook heel erg handig voor de schoolgaande grote broers of zussen!

SHOP HIER

 my nametags, babylabel

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

boekreview Bing

Boekreview; Bing op schatten-jacht!

Bing je kent hem wel, een lief klein 3 jarig konijntje die vaak voorbij komt op kindertelevisie! Van allerlei afleveringen...
boekreview Fien en Teun

Boekreview; Fien & Teun gaan kamperen

Fien en Teun, twee vrolijke boerenkinderen, ontdekken al spelenderwijs het Hollandse landleven op de boerderij in het dorpje Molenwaard. Hier...
babyboek hoe groot is jouw baby

Dag erwtje, welkom watermeloen!

Hoe groot is de baby in de buik? Die vraag krijgen zwangere vrouwen heel vaak. Mama’s-to-be’s weten precies hoe groot...