Een geboortekist vol mooie herinneringen

21 oktober 2020

Zeg nooit nooit, maar voor nu lijkt ons gezin met drie heerlijke kids compleet. Ik heb altijd drie of vier gezegd. Maar ondanks dat we samen vier handen hebben, komen we gevoelsmatig toch regelmatig al een hand te kort. Het is dus goed zo. De babyspullen kunnen, nu Naud zijn tweede levensjaar alweer nadert (bizar!), beetje bij beetje de deur uit. 

Een geboortekist vol mooie herinneringen

Ik ben dus aan het ruimen. Heerlijk! Het levert niet alleen meer ruimte op in huis, maar ook in mijn hoofd. En toch doet afscheid nemen van de babyperiode ook best een beetje pijn. Want wat heb ik drie keer van dat frummelige kleine genoten. Die super schattige boxpakjes in maatje 56… het lijkt alweer zó lang geleden…

geboortekist

Van een aantal spullen kan en ga ik ook echt geen afscheid nemen. Het geboortepakje, geboortekaartje, rompertje met naam erop, kraambezoekboek en zo zijn er nog wel meer spulletjes die me veel te dierbaar zijn. Hoe leuk is het dan dat ik die in een super mooie geboortekist kan bewaren! We kregen hem al als kraamcadeau voor
geboortekist, kraamcadeau, babydoos vol herinneringenbeide meiden en ook Naud heeft hem als kraamcadeautje gekregen. Het gave aan de kisten is dat ze handgeschilderd zijn op basis van het geboortekaartje! Een uniek en super persoonlijk cadeau dus. Ik ben er dan ook ontzettend blij mee. Het geboortekaartje is iets wat de meeste aanstaande papa’s en mama’s met zorg uitkiezen, dus hoe bijzonder is het dan om deze op een kistje terug te zien!

Onlangs deed ik zo’n zelfde geboortekist cadeau aan mijn zusje en ook zij is er onwijs blij mee. Ik had destijds haar hint goed begrepen toen ze me zei dat ze het kistje zo leuk vond die Naud had gekregen ;).

Van haar kreeg ik trouwens voor alle drie de kinderen een houten stoeltje. Oók handgeschilderd met het geboortekaartje erop! De stoeltjes zijn hier in huis een echte hit en tevens een prachtige eyecatcher op de kinderkamers. Mochten de aanstaande ouders dus niet van die verzameltypes zijn, is een stoeltje dus ook een heel leuk idee als kraamcadeau!

Nou ik ruim nog even verder en wens je alvast veel plezier met het geven van zo’n persoonlijk cadeau. Of met het krijgen ervan. Gewoon even iemand deze blog laten lezen als hint ;).

geboortekist

babystoeltje, kraamcadeau, persoonlijk kraamcadeau

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC00720

Review; Olifant bijtring van Mushi…

In 2015 zijn wij, mijn man en ik, op reis geweest naar Thailand. Het land van de olifanten. Prachtig om...
DSC08829

Sophiesticated Cadeausets! + Winactie…

Wat houden wij van dieren! En zo leuk dat Rae dat al helemaal gaat overnemen. Wij kregen een hele mooie cadeauset...
strand musthaves

Strand musthaves voor de kleintjes

Een dagje strand is zo heerlijk en daar genieten ook de allerkleinste van. Zandkastelen bouwen, in het water spelen en...