hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby gifts foxrider

Published on april 6th, 2017 | by de Redactie

0

FOXRIDER, pure nostalgie

Een klassieker die werd heruitgevonden. Het merk Foxrider wordt gemaakt in België en daar zijn ze bij De Gele Flamingo fier op. De driewieler bezorgt kinderen al vele generaties rijplezier. Je hebt er vroeger zeker zelf ook ééntje gehad.

Foxrider driewieler

In 1957 ontwierp Adiel Devos een echt familiestuk met de eerste versie van een unieke driewieler: De Foxrider! Nu besliste Adiel samen met zijn zoon Frans om de originele driewieler zo getrouw mogelijk te reproduceren in een hedendaags model. Met als resultaat: dit pareltje!

Cadeau

Geef je kleintje een driewieler cadeau voor zijn of haar 2de verjaardag. Een mooier cadeau bestaat er niet. Deze Foxrider driewieler is van super kwaliteit en overleeft meerdere generaties waardoor het dus als familiestuk doorgegeven kan worden, leuk! Begin eerst binnen met oefenen en ga daarna heerlijk naar buiten samen. Kies je voor de roze, blauwe, witte of zwarte driewieler? Het maakt niet uit, ze zijn allemaal leuk!

Bekijk en shop hier de Foxrider driewieler.

Tags: , , , , ,Comments are closed.

Back to Top ↑