Een persoonlijke wanddecoratie met hexagons

23 maart 2020

Wie kent het niet? Een lege muur. Geen wanddecoratie en totaal geen inspiratie. Ik had zo’n muur in de hal maar dat is nu verleden tijd. Gelukkig. Voor babylabel mocht ik een review schrijven over de hexagon (17×19) wanddecoratie van fotocadeau.nl. 

Bekijk ook deze prachtige foto wandcirkels >>

Fotocadeau

Hexagon is een ander woord voor zeshoek. Het leuke van deze foto op hexagon wanddecoratie is dat je het kunt uitbreiden met verschillende herinneringen op afbeeldingen. Ik ben begonnen met 9 hexagons (17×19) en de bedoeling is zeker dat ik deze in de toekomst uitbreid. Het verraste me hoe eenvoudig het bestellen ging van de hexagons.

Gebruiksvriendelijk & Simpel

Het was simpel, gebruiksvriendelijk en erg leuk om te doen. De hexagons zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Kies was het beste is voor jou interieur. Ik was zeer benieuwd naar het eind resultaat. Bijna een week later kreeg ik het pakketje. Van pakketjes word ik vrolijk, en van deze helemaal. Het pakketje was zo licht, maar weet ook wel waarom toen ik hem opende. Hexagon is gemaakt van het materiaal forex, dit kan je het beste vergelijken met een soort piepschuim. Het is een lichte vorm van kunststof.

fotocadeau, hexagon foto. foto aan de muur, wanddecoratie met foto's

Makkelijk op te hangen

Het was zorgvuldig verpakt en geen beschadigingen op de hexagons. Ik was verrast hoe mooi het was afgedrukt en kon niet wachten om het op de muur te bevestigen. In het pakketje waren ook plakstrips meegeleverd, ik was helemaal happy! Niet boren in de muur dus geen onnodige gaten in je huis. Naast deze plakstrips zat ook een afstandhoudertje, die perfect is afgestemd op de hexagon. Met het afstandhoudertje zorg je ervoor dat elke hexagon exact even ver van de andere afhangt. De plakstrips hebben als voordeel dat er nu én in de toekomst veel en gemakkelijk gevarieerd kan worden qua posities en volgorde waarin de foto’s  op jou muur wordt geplaatst.

fotocadeau, hexagon foto. foto aan de muur, wanddecoratie met foto's

Een wereldkaart op canvas is ook prachtig voor aan de muur! >>

Geniet van al het moois

De hal stelt nu ons gezin voor en geeft bij binnenkomst direct het gevoel van een warm gevoel. De combinatie van foto’s en prints maken deze hexagon wand afwisselend en persoonlijk. Ik heb gekozen voor zwart-wit en als basis kleur groen. Een echte eye-catcher, en krijg alleen maar positieve reacties. Als je met een ‘wand-decoratie-probleem’ zit, dan is dit misschien wel iets voor jou! Meer informatie kan je vinden op de website van fotocadeau.nl.

Lots of love,

Esther

PS: hoe leuk is het om je dierbaren juist in deze Coronatijd een hart onder de riem te steken en een persoonlijk cadeau toe te sturen. Binnenblijven is voor nu de beste optie en helaas kun je elkaar niet zien, maar hier zullen zij vast heel blij van worden. Kijk maar op de site >>

fotocadeau, hexagon foto, hexagons aan de muur

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG20240219093541

Boekreview – Toen ik jouw grote broer werd

Nog heel eventjes en Morris is grote broer. Iets wat voor iedereen best spannend is. Na 4,5 jaar alleen te...
IMG20240219093524

Review – Yumi Yay night light

Voor de babykamer waren wij nog op zoek naar een klein nachtlampje met verschillende standen licht en een automatische stoptijd....
keuken

3x tips voor een keuken met klasse

Er is geen plek in huis die zo veel karakter kan uitstralen als de keuken. Het is de plek waar...