Een foto van je kind aan de muur, waar kies je voor?

21 april 2021

Een aantal maanden geleden zijn wij verhuisd en ons huis wordt langzaam steeds meer af. Hoog op ons wensenlijstje stond nog wanddecoratie. Hierbij dachten wij aan een portretfoto van Morris, want welke ouder wil er nu niet een foto van je kind aan de muur?! 

Foto van je kind aan de muur

Voor ons is een foto van je kind aan de muur een mooie decoratie en waardevol om naar te kijken. Maar zo’n mooie herinnering aan de muur is meteen ook een prachtig cadeau wat je je kind later kan geven.  Des te meer redenen om af en toe een mooie foto in lijst op te hangen aan de muur. Keus genoeg!

foto van je kind aan de muur, fotocadeau, foto op textielframe, wanddecoratie, foto van je kind als wanddecoratie, foto van je kind, mooie foto van je kind

Fotocadeau

Bij Fotocadeau kun je echt oneindig kiezen op welk materiaal je je foto wilt laten afdrukken. Kies je voor foto op canvas, foto op hout, foto op glas, of de foto van je kind afgedrukt op een originele schoolposter. Neem even goed de tijd om te kijken wat in jouw interieur past. 

foto van je kind aan de muur, fotocadeau, foto op textielframe, wanddecoratie, foto van je kind als wanddecoratie, foto van je kind, mooie foto van je kind

Nieuw: textielframe

Al snel viel ons oog op een foto op textielframe (matrixframe). Bij dit type wanddecoratie wordt de foto in een peesframe gemonteerd en hierdoor komt de foto nog meer naar voren waarmee je een levendig effect creëert. Dit levendige effect sprak ons erg aan met betrekking tot de foto die wij graag aan de muur wilde hebben, namelijk een portretfoto. Ook ziet het textielframe er stoer uit en lijkt het mooi te passen bij onze (deels) industriële inrichting.  De kleur van het frame kun je zelf kiezen en er zijn wel 34 formaten. En nog een handige bijkomstigheid is dat er ook een los doek besteld kan worden en je zo eindeloos kunt variëren.

Bestellen en Levering

Het bestellen van het door ons gekozen product ging erg soepel. De foto is makkelijk te uploaden en de formaten zijn duidelijk. Ook kun je ervoor kiezen om de gemaakte foto te laten controleren door een professional. Hierbij wordt gekeken naar kleur, scherpte en het aantal pixels. Niet elke foto is namelijk geschikt voor een mooie afdruk op een gewenst formaat. Naar mijn mening een zeer verstandige optie om te gebruiken.

Het textielframe kwam ruim voor de uiterste leverdatum binnen. Wij ontvingen eerst het frame en een dag later het doek. Een levering van vier werkdagen had ik niet verwacht en vind ik erg snel en hierdoor was ik positief verrast.

foto van je kind aan de muur, fotocadeau, foto op textielframe, wanddecoratie, foto van je kind als wanddecoratie, foto van je kind, mooie foto van je kind

Het product en de montage

Het pakket kwam netjes en stevig verpakt binnen. Zodra ik het doek uit de verpakking haalde was ik erg blij met de haarscherpe print. De kwaliteit valt direct op, zowel van het doek als van het stevige peesframe.  
Ook het in elkaar zetten was goed te doen. Via een QR-code kun je de instructie downloaden en de instructies waren duidelijk. Afgelopen week hebben wij de foto opgehangen en het ziet er super mooi uit. Zoals gedacht past het type wanddecoratie goed bij onze inrichting.

Aanrader

Persoonlijk had ik nog nooit van dit type wanddecoratie gehoord en het dus ook nog nooit in het echt gezien. Nu ik het zelf aan de muur heb hangen ben ik hier enthousiast over en ik heb zo`n vermoeden dat er nog wel meer in ons huis komt te hangen. Ik raad dit product dan ook absoluut aan!

Design:                                   9
Prijs kwaliteitverhouding:      9
levering:                                 9
bestelgemak:                         9
montage:                                9 

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Eerste dag naar de opvang: alles wat je baby nodig heeft volgens een kinderverzorgster 

Instappen in een opvang of kleuterschool gebeurt traditioneel vaak na een schoolvakantie. Als nieuwe ouder is het vaak een uitdaging...
1

Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De...
20240217_121600-kopie

Negenmaanden beurs

Yes! Deze editie gingen wij naar de Negenmaanden beurs! Het was altijd wel een bucketlist ding, de Negenmaanden beurs. En...