Bij een nieuw huis hoort natuurlijk iets nieuws aan de muur!

4 juni 2021

Eindelijk is het zover. De verbouwing is bijna klaar en we kunnen beginnen aan het leukste gedeelte: het inrichten van ons huis. Dit vind ik zo leuk om te doen. Een mooie kleur uitzoeken voor op de muren, nieuwe meubels en natuurlijk iets nieuws voor aan de muur. Dat er een foto van mijn dochtertje Vienna aan de muur moet komen wist ik al heel lang. Ik ben namelijk gek op foto’s  maken van mijn eigen kind. Welke ouder niet, zul je denken?! Bij BesteCanvas.nl ging ik op zoek naar een mooie foto op canvas doek voor aan de muur. 

Beste Canvas

Dit bleek nog een lastig klusje te zijn, want er is zoveel keus. Natuurlijk moest het een fotoafdruk worden wat ook bij de inrichting van ons net verbouwde huis zou passen.

Retro canvas doek

Na lang twijfelen heb ik gekozen voor twee keer een retro canvas met op allebei een foto van Vienna. Er komt er één retro canvas in de slaapkamer boven ons bed. Onze slaapkamer is namelijk helemaal opnieuw ingedeeld, geschilderd en behangen. En er komt één retro canvas beneden op de muur bij de nieuwe keuken te hangen.

foto op canvas laten drukken, foto op canvas, foto, canvas doek, bestecanvas, waar kun je foto op canvas laten drukken, foto van je kind aan de muur

Een dik pluspunt

De formaten van de foto’s op canvas die wij besteld hebben zijn 60×80 en 30×60. En ik moet zeggen dat de kwaliteit van de foto’s en van de producten mega goed zijn. Het is goed stevig materiaal waar de foto op is afgedrukt en de kleuren zijn ook mooi helder gebleven. Het fotodoek klik je eenvoudig tussen de magnetische latten. Alles wat je nodig hebt voor het ophangen zit erbij geleverd. Een dik pluspunt! 

Genieten van onze foto’s op canvas aan de muur

De foto’s hangen prachtig en ik ben onwijs blij met het eindresultaat. Ook Vienna is blij met haar eigen foto’s aan de muur. Ze kijkt iedere keer heel verliefd naar zichzelf en iedereen die komt mag haar foto’s bewonderen.

Iedere dag kijk ik naar de foto’s op de canvas en geniet ik. Mijn hele huis is af en het voelt nu ook echt als een thuis. 

foto op canvas laten drukken, foto op canvas, foto, canvas doek, bestecanvas, waar kun je foto op canvas laten drukken, foto van je kind aan de muur

Ook leuke fotocadeaus!

Ze hebben trouwens veel meer leuke producten die je ook cadeau kan doen, wat denk je van een kussen bedrukken met een leuke foto! Leuke tip voor vaderdag. Wellicht dat ik dit jaar eens dat ga doen!

Kortingscode voor korting bij BesteCanvas

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast geworden zijn als dat ik ben!  Met de code BABYLABEL10 krijg je 10% korting op je aankoop bij BesteCanvas.nl. Deze korting geldt bovenop alle bestaande kortingen dus doe er je voordeel mee. Dit is je kans om ook jouw foto op canvas te laten drukken of andere leuke fotocadeau’s uit te zoeken.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Eerste dag naar de opvang: alles wat je baby nodig heeft volgens een kinderverzorgster 

Instappen in een opvang of kleuterschool gebeurt traditioneel vaak na een schoolvakantie. Als nieuwe ouder is het vaak een uitdaging...
1

Maak bedtijd magisch met Rabbit Richie Nightlight

Happy Horse, bekend om zijn knuffeldieren en kinderaccessoires, komt met een leuke nieuwe aanvulling voor kinderen en hun (groot)ouders. De...
20240217_121600-kopie

Negenmaanden beurs

Yes! Deze editie gingen wij naar de Negenmaanden beurs! Het was altijd wel een bucketlist ding, de Negenmaanden beurs. En...