hippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabelbabymeisje, babygirl, hippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Baby flinke baby, zwaarste baby

Published on februari 12th, 2017 | by Marjolijn

0

Flinke Baby!

Over flinke baby gesproken … Het gaat lekker in Australië! In twee weken tijd zijn er twee kolossale baby’s ter wereld gekomen van rond de 6 (!) kilo. De één via een keizersnede en de ander, jawel, thuis op de deurmat.

Flinke Baby

Toch kan het nóg erger… Vorig jaar werd in India een flinke baby meisje geboren van maar liefst 6,8 kilo. De 19-jarige moeder, die via een keizersnede beviel, had geen idee van de omvang van haar baby.
De in 1955 in Italië geboren zoon van Carmelina Fedele spant echter de kroon met maar liefst 10,2 kilo schoon aan de haak, dit is met recht de zwaarste baby van het land.

Zwaarste baby ooit …

De zwaarste baby ooit geboren was het kind van Anna Haining Bates (1846 – 1888). Het kind woog 10,8 kilo met een lengte van 86cm. In tegenstelling tot de bovengenoemde kinderen, kwam deze baby te overlijden na 11 dagen. De moeder was met 227cm ook niet bepaald de kleinste.

Je moet er toch niet aan denken zo’n reuzebaby eruit te moeten persen?! Bij de mededeling dat onze jongste een flinke baby zou zijn, was ik al blij dat er een keizersnede gepland stond. Maar ten opzichte van deze knoeperds van baby’s, viel dat met 3,8 kilo best mee…

Bekijk meer babykleding >>

Hippe zwangerschapsmode >>

Leuke babyschoentjes >>Comments are closed.

Back to Top ↑