Baby

Published on november 13th, 2017 | by de Redactie

0

Maak de babykamer nóg leuker!

Kleur doet iets met mensen: je wordt er blij van en het geeft energie! Of je nu houdt van een kinderkamer of interieur vol kleur of kiest voor een paar kleine accenten; kleur doet altijd goed. Fleurig en Kleurig verkoopt leuke babyspullen en kinderspullen voor kids in de leeftijd van nul tot circa zes jaar. De site is dan ook een waar feestje in frisse en fleurige kleuren.

In deze heerlijke shop vind je van alles om je babykamer nóg leuker te maken: knuffels en speelgoed, baby- en kinderkamer accessoires zoals lampen, manden en handige opbergers, posters en kinderkunst, kapstokjes en haakjes en heel veel leuke hebbedingen. De lieve gehaakte knuffel aapjes zijn té leuk voor je baby en tevens leuk om cadeau te geven.

Super schattig

Nieuw, nieuw, nieuw! Deze gave kinderklokken van Dutch Sprinkles! Natuurlijk is deze klok helemaal stil, dus geen getik wanneer je lekker wilt slapen. De klok heeft duidelijke cijfers, zodat je het ook goed kan lezen als het donker is. Zo weet je precies hoe laat het is als je midden in de nacht naast het ledikantje staat 😉 En bij elke klok past ook nog eens een stoere poster. Mooie accessoires op de babykamer!

  

Verrassing

Ben je op zoek naar een origineel en gepersonaliseerd kraamcadeau? Er staan een paar hele leuke in de shop! Een puzzel met de naam van het kindje, een prachtige lamp of een geboortetegel. En allemaal in super leuke kleuren!
Service en kwaliteit staan bij Fleurig en Kleurig hoog in het vaandel. Iedere bestelling, klein of groot, wordt met veel zorg verwerkt, verpakt en verzonden. Als dat geen feestje is!!!

Bekijk en shop de super schattige baby- en kinderaccessoires bij:

Fleurig en Kleurig

Bekijk hier meer baby accessoires >>>

 

full36254726_b

Zo schattig zijn deze Slinger ijsjes, poster regenboog en lampjes

Handige design drinkfles van 24Bottles

Share Button

Tags: , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑